Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14576836 www.bgdnes.bg

Ивет Григорова в "Черешката": Първите си моделки намерих на пазара, возих ги във влака Перник-София

"Първите си моделки намерих на пазара, по кафетата и на площада в родния ми град - Перник. Убедих 6 красиви момичета да станат част от агенцията ми и започнах да ги водя при познатите ми дизайнери и фотографи. Първоначално ходихме заедно с влака от Перник до София, а след това наех офис в столицата". Това сподели Ивет Григорова в предаването "Черешката на тортата" по Нова телевизия, където тя днес е домакиня. Типично в нейн стил бе подбрала диетични храни за гостите сред които зелени салати, рибата с най-малко калории - треска и плодова торта.

Ивет удиви гостите си с новината, че ако преди момичетата модели са били по-търсени и са имали възможност да изкарват повече пари, сега мъжете са на на пиадестала, а по-повод създаването на собствената и модна агенция Григорова разказа:

Реклама

"Заведох сестра ми на кастинг за модели в една агенция в Перник. Одобриха я, но когато ме видяха поискаха и аз да се явя. Тогава току що бях родила Луиза и си мислех, че ми е късно да ставам модел, но ме убедиха. Минах обучението им и започнах да се явявам на кастинги и на ревюта. След 2 години моята шефка почина, но аз толкова се бях привързала към нея и към работата, че реших да отворя своя агенция", разказа шефката на манекенките.

За финал към десерта домакинята получи 36 точки и коментар от екстравагантния и гост Иво Димчев:

"Божествен мазньоч с усещане за порнография".

Четете още

Луиза Григорова е кака на абитуриентка

Луиза Григорова е кака на абитуриентка

Майката на Луиза Григорова качва Иво Димчев на кантара

Майката на Луиза Григорова качва Иво Димчев на кантара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама