Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14581551 www.bgdnes.bg

Фернандо Алонсо залюби журналистка с три деца

Доказаният плейбой Фернандо Алонсо има ново завоевание! Това е популярната испанска спортна журналистка Мелиса Хименес. Двамата бяха спипани в интимна близост от местните папараци и връзката им излезе наяве.

Двукратният шампион във Формула 1 и Мелиса се познават от години, но според испанските медии са заедно от около два месеца. До този момент двамата успяваха да държат в тайна любовната афера помежду си.

Реклама

Мелиса отразява автомобилните състезания и с Алонсо редовно се засичат на спортни събития, без никой да ги заподозре, че са гаджета. Освен това журналистката се е возила в частния самолет на пилота далеч от любопитните погледи на клюкарите. Фернандо познава и семейството на Мелиса - бащата на журналистката, е главен инженер на мотоциклетния отбор Aprilia, което също би улеснило любовната им история да се затвърди.

През Алонсо вече минаха куп красавици през годината. За последно испанецът имаше връзка с австрийката Андреа Шлагер, която също е журналистка. От своя страна Мелиса бе женена за бившия футболист на "Барселона" Марк Бартра. Двамата се разделиха миналата година, а резултатът от брака им са три деца.

Четете още

Алонсо се раздели с любимата

Алонсо се раздели с любимата

Бивша на Алонсо радва от Доминикана

Бивша на Алонсо радва от Доминикана

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама