Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14583501 www.bgdnes.bg

Бербатов като Дейвид Бекъм! Става топготвач, прави лечебен сладолед и бонбони

Майсторът си е майстор, хвали се Митко и прави лечебен сладолед от гъби

Димитър Бербатов става топготвач!

Най-добрият българския футболист за XXI век показа завидни кулинарни умения и дебютира като готвач. Бербо прави изчанчени десерти с изключително скъпи продукти и се учи от най-добрите майстори в занаята.

"Бях известен като Майстора на първото докосване на топката с краката си, а сега опитвам да бъда и топмайстор с ръцете си. Защото знаете: каквото и да правя, опитвам се да го правя по най-добрия за мен начин. Майсторът си е майстор!"

Реклама

С тези шеговити хвалби по свой адрес започва кулинарната си кариера Бербатов, който показа как се прави уникален лечебен сладолед и хапки с конфитюр от малини. Звездата има свободно време и ново амплоа, докато се бори за свалянето на Борислав Михайлов от президентския пост в БФС.

Митко отваря вратата на кухнята си за своите фенове и показва завидно майсторство, и то без да разчита на помощта на половинката си Елена и двете щерки. Бербатов приготвя сметановия сладолед с лечебни свойства с гъбата чага. Тя укрепва черния дроб, като същевременно намалява токсичната му топлина.

Другият специалитет на Бербо са бонбони с конфитюр от малини без добавена захар, които също са изключително здравословни. Бившият голмайстор на Висшата лига черпи вдъхновение от книгите на прочутия Антъни Уилям, който е един от най-продаваните автори на "Ню Йорк Таймс". Американецът предоставя изключително точна здравна информация, която често е далеч изпреварила времето си. Негови последователи са Робърт де Ниро, Новак Джокович, Силвестър Сталоун и много други. Уилям е наречен Лечителят медиум и именно по негови рецепти Бербатов приготвя вкусните десерти.

Митко тръгва по стъпките на Дейвид Бекъм, който е доказан майстор в кухнята. Английската звезда често глези децата и жена си Виктория с вкусни десерти и ястия. Бербатов веднага бе поощрен от феновете си, които го съветват да направи свой собствен кулинарен блог.

Четете още

(ВИДЕО) Бербатов беснее на пътя: Този не знае къде се намира! Защо си извън колата?  Да не съм те видял!

(ВИДЕО) Бербатов беснее на пътя: Този не знае къде се намира! Защо си извън колата? Да не съм те видял!

Бербатов: Ще доведем борбата до край

Бербатов: Ще доведем борбата до край

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама