Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14587716 www.bgdnes.bg

Михаела Маринова: Търся си ЛУДО гадже!

Хитовата изпълнителка Михаела Маринова разкри, че сърцето й е свободно и си търси гадже. Тя сподели и някои критерии, които има към човека, който иска да има до себе си. 

"Не мога да кажа, че ми е лесно. Научих се да разпознавам лъжата и измамата, използването. Надявам се човекът, който срещна, да бъде с мен заради Михаела, заради това, което съм отвътре. Тайничко си пожелавам и той да е толкова луд, колкото и аз, не знам дали ще е от моята сфера", каза Мишето в интервю за предаването "На кафе" по Нова телевизия. За последно тя имаше сериозна връзка с бившия футболист на ЦСКА Александър Дюлгеров, но двамата се разделиха. 

"Открадвам си време за сладки неща, колкото и да е трудно. Текстът на песента "Сладка грешка" е много личен. Когато съм тъжна, ми идва много повече музата. Тъжните моменти са по-творчески, затова и баладите са моята сила. Винаги вземам урок от грешките и си казвам, че явно така е трябвало да стане. Това по някакъв начин ми действа успокояващо. Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш обикновен човек и да се поставяш сам в тази ситуация на моменти", добави Маринова. Тя започва своето лятно турне "До безкрай". 

Четете още

Михаела Маринова показа секси краче

Михаела Маринова показа секси краче

Михаела Маринова с ново гадже?

Михаела Маринова с ново гадже?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама