Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17598794 www.bgdnes.bg

Галена може да влезе в "Капките"

Певицата няколко пъти отказва да участва в шоуто, но може да се появи в следващия сезон

Галена неколкократно отказва предложението да участва в "Като две капки вода", научи "България Днес". Години наред Маги Халваджиян ухажва силиконовата бомба да се навие за изява в най-популярното предаване у нас. Само че удря греда. Отказите на Галена не били един или два, а доста повече. Винаги до последно продуцентът на "Капките" таял надежди, че хитовата певица ще се навие, но накрая получавал отказ. Разбира се, една от основните пречки е големият хонорар, който Галена искала от шоуто.

Реклама

По всичко изглежда обаче, че Галена май е решила все пак да се появи в предаването за имитации. В последния епизод на шоуто в понеделник певицата се качи на сцената с Владо Зомбори, който се бе превъплатил в дуетната половинка на Галена - Азис.

Веднага след изпълнението им Рачков покани чалга иконата в следващия сезон на "Капките".

"Този, който ти суфлира, да ми се обади пак", отвърна попфолк дивата, визирайки продуцента Маги Халваджиян.

Иначе благодарение на Галена Владо Зомбори записа 5-а победа в "Капките" и вече е 99% сигурно, че той ще спечели и сезона.

Продуцентите на шоуто канят поне по един попфолк изпълнител през годините. На сцената вече са се качвали почти всички икони на чалгата у нас - Преслава, Константин, Анелия, Алисия и Милко Калайджиев. А Азис, Софи Маринова и Фики са участвали дори по 2 пъти в имитаторското шоу.

Галена вече сериозно се замисляла дали да не пристане на Халваджиян и да се впусне в риалити формата. Тя виждала, че след изявата в шоуто колегите й ставали още по-добри и вървежни.

Четете още

Рачков се НАТИСКА на Галена, гласят я за следващия сезон на "Капките"

Рачков се НАТИСКА на Галена, гласят я за следващия сезон на "Капките"

Владо Зомбори пак го направи! Вече е ясно кой ПЕЧЕЛИ "Капките"

Владо Зомбори пак го направи! Вече е ясно кой ПЕЧЕЛИ "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама