Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17599803 www.bgdnes.bg

Забъркаха ергенка във фалшив годеж

*Айлин май остана сама

*Не, не съм била сгодена, коментира изкусителката пред "България Днес"

Красивата и нежна участничка в романтичното шоу "Ергенът" Айлин Бобева се озова в епицентъра на нов ураганен скандал. Наблюдателни нейни фенове изровиха стари снимки, на които манекенката обикаля наляво-надясно с гигантски диамантен пръстен не къде да е, а точно на безимения пръст на лявата ръка. Това породи спекулациите, че ергенката е влезнала в предаването сгодена и е там за слава и пари, а не за да търси любовта на живота си.

"Не съм била сгодена! Нищо интересно не се случва в живота ми", коментира пред "България Днес" брюнетката.

Реклама

Айлин не за пръв път попада в мрежата на спекулации, но този път е категорична. Младата спортистка никога не се е сгодявала, но е възможно и това да не се промени скоро...

След неуспеха си в предаването "Ергенът" манекенката от Пирдоп забърса богат иранец, като става дума не за застаряващ чичко, а за мъж на около 30 години. Синеоката красавица се запознава с гаджето в обща компания. Айлин също е от турски произход, но е родена и израснала в България. Въпреки това разбира и говори турския език добре. Живяла е и няколко месеца в Истанбул, където е работила като модел, защото подписала договор с местна агенция.

Дали двамата са още заедно, за момента не е ясно.

Причината за подобни въпроси е фактът, че само няколко месеца след като публично разкри, че е влюбена и е обвързана с иранеца Фарид, от общите снимки на двамата няма и следа. При това те са премахнати както в нейния профил, така и в неговия. С днешна дата ергенката и иранецът не се следват в инстаграм, което допълнително провокира мълвата, че с любовната им идилия е приключено.

В началото на декември миналата година Айлин и Фарид бяха поканени да гостуват в предаването "Преди обед", където да разкажат всичко около запознанството и връзката им. Изненадващо обаче иранецът не се появи в студиото и остави по-младата си половинка да дава обяснения както за липсата му, така и за отношенията им.

Четете още

СЛЕД ГАДЖЕТО! Ергенката Айлин се сдоби и с кученце

СЛЕД ГАДЖЕТО! Ергенката Айлин се сдоби и с кученце

КРАЙ! Айлин от "Ергенът" ЗАРЯЗА богатия иранец

КРАЙ! Айлин от "Ергенът" ЗАРЯЗА богатия иранец

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама