Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17704475 www.bgdnes.bg

Зомбори се жени за Бабинова след "Капките"

Двамата с любимата му се влюбват във фолкпостановка

"Защо да не се оженя след "Капките"? Ами не е лоша идеята."

Това споделя голямата звезда в шоуто "Като две капки вода" Владимир Зомбори, който се оказа изненадата на сезона не само с перфектните си превъплъщения, но и с отличното пеене и като жени, и като мъже.

"Не е лесно, но аз съм трудолюбив", с усмивка споделя Зомбори.

Кога и къде точно ще бъде сватбата, засега няма яснота. Не е ясно и дали Замбори е предложил сватба на половинката си - колежката си Весела Бабинова. Ясно е само, че актьорът, който прави фурор в шоуто за имитатори ,е твърдо решен да мине под венчило.

Реклама

Всъщност музикалният талант на Влади не трябва да изненадва никого. Преди повече от 13 г., още докато е млад актьор в "Малък градски театър", той се изявява в несъществуващия вече формат "Х фактор". Зомбори стига до последното стъпало в шоуто - финала, но е първият, който си тръгва от него.

Най-голямата му подкрепа е колежката му Весела Бабинова, с която имат дъщеричка, но още нямат брак.

Двамата се срещат в коридорите на НАТФИЗ, където учат актьорско майсторство - тя в класа на проф. Пламен Марков, а той - на проф. Атанас Атанасов.

"Много се впечатлих от неговото име на първо място, после от всичко друго около него", казва Весела за мъжа си.

Прадядото на сензацията в "Капките" Владимир Зомбори бил сладкар на княз Фердинанд. Именно заради владетеля на България прароднината на актьора идва в България. Когато Фердинанд е избран за княз на родината ни, носещият синя кръв във вените си взима у нас най-добрия си майстор на сладки изделия - прадядото на Зомбори. Именно затова фамилията на актьора е странна за родните ширини и малцина я произнасят правилно - с ударение на първата сричка.

"Фамилията ми идва от Унгария. Дори има град с име като моето в Сърбия - Сомбори, който е на границата. Сомбори са наричани хората, идващи от този град", споделя Зомбори.

Реклама

Весела Бабинова пък я късат първия път на изпитите, защото си няма понятие как да се готви и откъде да вземе пиеси. Записва философия в СУ и ходи на театрални студиа. Явява се втори път в НАТФИЗ и вече я приемат. Весела признава, че най-големият й шамар в живота е изживяването на трудна любов.

"Толкова давах от себе си, че няколко пъти пострадах жестоко. Ама това да са ми на мен раните", спомня си тя. Преди двамата с Владо да станат двойка, и той си има приятелка - от Благоевградския театър. Любовта между Веселя и Владо пламва по време на постановката "Попфолк хроники: Бели птици и куршуми". Тя играе чалга певица, а той охраната на нощно заведение в МГТ "Зад канала". Тогава "прехвърчат пеперудите" и за двамата.

С днешна дата Зомбори и Бабинова са родители на момиченце, за което в момента се грижат основно бабите и детегледачка.

"И двамата много работим. А с "Капките" плюс цялостната ми програма е трудно да се отдам на почивка", казва Зомбори.

В шоуто участва и човек, с когото Владо дълги години е съжителствал в Студентски град - актьорът Иво Аръков. Докато учат в НАТФИЗ, делят една стая заедно с друг техен приятел, който в момента е проспериращ фризьор и гримьор. "Беше голямо шоу, но оттогава двамата сме като братя", казва Аръков, който в момента е основният конкурент за първото място на Владимир Зомбори в "Като две капки вода".

Четете още

МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ! Бабинова определяла ваканции на Зомбори

МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ! Бабинова определяла ваканции на Зомбори

Зомбори води празника на яйцето

Зомбори води празника на яйцето

Владо Зомбори пак го направи! Вече е ясно кой ПЕЧЕЛИ "Капките"

Владо Зомбори пак го направи! Вече е ясно кой ПЕЧЕЛИ "Капките"

Актрисата Весела Бабинова: Съпругът ми Влади Зомбори ще спечели "Капките"!

Актрисата Весела Бабинова: Съпругът ми Влади Зомбори ще спечели "Капките"!

Реклама
Реклама
Реклама