Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17755182 www.bgdnes.bg

Панелистка на Гала ШОКИРА Мон Дьо: Тежка депресия едва не ме уби, спаси ме...

Aктрисата и драматург Здрава Каменова шокира Мариян Станков - Мон Дьо. Панелистката на Гала в "На кафе" сподели истории от детството си, като разкри, че е страдала от тежка депресия.

"Начaлото на 90-те години бeшe преходно време и по София имаше опасности. Заради това нашите ме пазеха и не ме пускаха много навън. Те не забелязваха обаче, че седя прекалено много вкъщи. Четох книги, които бяха много тежки за ума и душата ми, като ми създадоха впечатление, че животът е страшен, а светът не е добро място", това сподели Здрава в предаването "Събуди се" по Нова тв. 

Реклама

"В училище ме определяха, като момичето, което не се усмихва. Бях тревожна, не исках да излизам и не можех да се насладя на нищо. В един период ми беше трудно да ходя на училище - разкри Каменова. - Родителите ми потърсиха помощ и минах през кабинета на психиатър, който предложи веднага да бъда настанена в отделение.", разкри Здрава.

Приятел на нейния баща, който е психолог, спасил бъдещата актриса от чудовищната депресия.

"Имаше много иновативни разбирания. Имах срещи с него и този човек преобърна целия ми свят по възможно най-светлия начин - разказа Каменова. - Той откри моята страст към писането и правеше така, че да се надсмивам на страховете си. Успях да се справя с депресията без нито едно хапче."

Четете още

БАУ-БАУ! Кучето на Здрава Каменова се прослави

БАУ-БАУ! Кучето на Здрава Каменова се прослави

Син пубер ядосва Здрава Каменова

Син пубер ядосва Здрава Каменова

Подкаст: Здрава Каменова: Започнах  много ясно и смело да казвам “не”

Подкаст: Здрава Каменова: Започнах много ясно и смело да казвам “не”

Здрава Каменова на лодка през декември

Здрава Каменова на лодка през декември

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама