Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17756966 www.bgdnes.bg

Фенове депресират гаджето на Деклан Райс, наричат я грозна и дебела

Фенове депресират гаджето на звездата на "Арсенал" Деклан Райс - Лорън Фрайър. Половинката на английския национал е постоянен обект на подигравки и обиди заради външния си вид. Чашата явно е преляла, след като Лорън изтри всичките си снимки от социалните мрежи. Според нейни близки тя е затворена в имението на двойката в Съри за 2,6 милиона и е твърде разстроена, за да се изправи пред света. От своя страна Деклан казва, че е "отчаяно тъжен" и се опитва да се пази от злобните коментари. 

Лорън е доста пухкава и не се вписва в стереотипа на звездните футболни половинки. Двамата с Деклан са заедно още от ученици и имат 20-месечен син. Троленето започна през декември миналата година, когато анонимен акаунт писа на Райс, че "може да се справи по-добре" с намирането на приятелка. Друг коментар гласи: "Райс е мултимилионер, атлетичен, висок 1,85 м, елитен футболист и все пак той се е задоволил с дебело бяло момиче". Подигравките към нея се пренесоха на стадионите, след като фенове на "Челси" пяха обидни рефрени за нея.

Реклама

"Тя просто иска всичко това да спре - казва неин приятел. - Това е отчайващо несправедливо. Това беше най-трудната седмица в живота й. Бяха казани някои наистина отвратителни неща."

Все пак Лорън получи подкрепа от семейството, приятелите, футболната общност и дори известни личности. Тя е приятелка с жената на Хари Кейн, която също я е окуражила.

Четете още

Жената спасява Рууни от просешка тояга

Жената спасява Рууни от просешка тояга

Английските жени тръгнаха с 50 куфара за Катар

Английските жени тръгнаха с 50 куфара за Катар

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама