Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17811158 www.bgdnes.bg

Мария Игнатова пак се уреди като водеща

Блондинката остава в "Един за друг" и догодина

Мария Игнатова и догодина ще бъде на екран!

Красивата блондинка ще продължи да бъде ководеща на най-романтичното риалити в България - "Един за друг".

Игнатова, която е женена за Ивайло Цветков-Нойзи, е получила предложение да работи във вилата на любовта с Емо Чолаков и за следващия сезон на формата. И 99% ще приеме, научи "България Днес".

Реклама

През тази година блондинката дебютира в шоуто, след като замени Краси Радков и неговата половинка Станислава, които през 2023 г. бяха останалите лица до гологлавия синоптик. За този сезон обаче продукцията сложи на тяхно място Игнатова.

Мария пасвала идеално на образа, който продуцентите търсели. Тя е семейна, със здрава връзка, а на всичкото отгоре е една от най-популярните жени у нас. Освен това зрителите много я одобрявали и срещу нея нямало никаква критика от феновете на романтичния формат.

В същото време вече са започнали кастингите за следващия сезон на шоуто, който ще е шести поред. Предаването, което се излъчва през уикенда, няма абсолютно никаква конкуренция и печели битката за рейтинг с останалите медии. С всяка изминала година зрителите му ставали все повече.

Финансовите претенции на Игнатова не били мегаогромни. Плюс това в телевизията, която излъчва "Един за друг" - Нова тв, Мария е една от любимките на шефовете.

Както "България Днес" първи писа, настоящият сезон на шоуто е спечелен от перничаните Михаела и Венци. Снимките на предаването завършват преди повече от месец и половина. А двойката от Перник вече си харчи наградата, която е малко под 100 бона.

Четете още

Мария Игнатова застана на челна стойка в гората

Мария Игнатова застана на челна стойка в гората

Мария Игнатова потресена от игра в „Един за друг”

Мария Игнатова потресена от игра в „Един за друг”

Мария Игнатова стана хипи

Мария Игнатова стана хипи

Реклама
Реклама
Реклама