Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17977657 www.bgdnes.bg

Нарязаната Дебора дебютира на сцената!

*Изпълнява "Зараснали рани" в Морската градина във Варна

*Видях сълзи от радост в очите й, споделя пред "България Днес" диджей Диан Соло, който сбъдна мечтата й

Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе организирано от Deep Zone начело с диджей Диан Соло и се състоя в Морската градина във Варна.

Реклама

"Видях в Дебора щастие. По лицето й имаше сълзи от радост. Тя беше с високо вдигната глава и продължава напред в живота с песента "Зараснали рани". Попитах я как се чувства и ми каза, че е много доволна и щастлива, че е на сцената. Апелът с нейното появяване на сцената бе не на насилието в каквито и да е било форми!" Това разказа пред "България Днес" Диан Савов, по-известен като диджей Диан Соло, който сбъдна мечтата на измъчваното момиче, което се оказа, че има невероятен талант и прекрасен глас.

"Всичко започна още, когато видяхме новината за Дебора и решихме да й подадем ръка. Да й подарим една песен. Свързахме се с нея и й отправихме това предложение. Всичко стана супер, записахме песента, даже съвсем скоро успяхме да пуснем и видеоклип към песента на Дебора "Зараснали рани". После я поканихме и да бъде специален гост в нашия концерт, който бе на 18 май в Морската градина във Варна. Това бе и нейният дебют на голямата сцена", споделя Савов.

"Аз имам приятелски чувства към Дебора. Лично съм много удовлетворен, защото, като видяхме тези усмивки, ни бе достатъчно. Също така съм щастлив, че успяхме да й помогнем да сбъдне мечтата си, а именно да бъде на голямата сцена. Имаше хиляди хора на концерта и аз съм много доволен как мина концертът", спомня си дебюта на Дебора.

На въпрос дали планират нещо за в бъдеще, Диан Савов каза, че Дебора винаги ще е добре дошла на сцената с тях.

"Времето ще покаже. Ние сме отворени да продължим да надграждаме този проект, който започнахме с песента "Зараснали рани" заедно с Deep Zone и симфоничния оркестър. Това се случва за пръв път в България. Планираме концерти в София, Пловдив, Русе, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. Вече всичко е въпрос на организация с местните общини. Ако всичко мине по план, разбира се, че Дебора ще бъде поканена отново на сцената с нас.

 Ужасящата случка!

Дебора Михайлова бе зверски измъчвана - рязана с макетно ножче, главата й бе обръсната и носът й бе счупен. Дори се оказа, че младото момиче е получило лека черепно-мозъчна травма след насилието. За това нечувано до момента у нас престъпление е погнат Георги Георгиев, за когото се смята, че е държал макетното ножче и е нарязъл Дебора цели 22 пъти. За да бъдат зашити ужасяващите рани, някои от които бяха 2 см дълбоки, лекарите направиха на Дебора цели 400 шева. В момента делото срещу Георгиев продължава и се очаква скоро да има нови подробности около случая, който разтърси страната.

Четете още

Нарязаната Дебора ИЗПОВЯДА: Плача понякога, винаги ще има страх в мен

Нарязаната Дебора ИЗПОВЯДА: Плача понякога, винаги ще има страх в мен

Нарязаната Дебора изпя трагедията си и обяви: Отново ще полетя!

Нарязаната Дебора изпя трагедията си и обяви: Отново ще полетя!

Нарязаната Дебора в секси червено

Нарязаната Дебора в секси червено

Нарязаната Дебора пуска нова песен

Нарязаната Дебора пуска нова песен

Реклама
Реклама
Реклама