Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1839112 www.bgdnes.bg

Ким Кардашиян разпори ципа (Бухта) - 9 снимки

 

Пищните форми на американската риалити звезда от арменски произход Ким Кардашиян разпориха ципа на полата й.


Любопитната случка разсмя минувачи и зарадва папараци в Лос Анджелис, които дебнат на всяка крачка любимата на рапъра Кание Уест. Бременната в шестия месец Ким е напълняла доста, но въпреки това продължава да носи прилепнали за тялото дрехи. Само умелата намеса на бодигарда й позволи на Кардашиян да си оправи секси парцалките. Несгодите с ципа не помрачиха настроението на миньончето и тя продължи да се усмихва на множеството журналисти и зяпачи на обикновен паркинг в американската метрополия.

Реклама


Атрактивната брюнетка винаги се е гордяла с разкошното си дупе, което доскоро минаваше за едно от най-апетитните в Холивуд, но едва ли още дълго ще може да се прави, че няма няколко килограми в повече.


"Няма как - ям като за двама! Постоянно съм гладна и нагъвам различни неща, които се отразяват на фигурата ми", чистосърдечно признава бъдещата майка. Спорната звезда е известен привърженик на здравословния начин на хранене, но по съвет на лекарите тя е спряла с всички диети и си похапвала обилно. Само преди дни Ким бе приета в болница с опасност от спонтанен аборт. Причината за нежеланото влизане в гинекологията бил фактът, че мургавата арменка продължавала да прави физически упражнения за отслабване под надзора на двама инструктори. След като беше обстойно прегледана, докторите я пуснаха да си върви вкъщи с изричната разпоредба да си почива и да спре с натоварванията, за да не навреди на бъдещото си дете.










 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама