Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2573587 www.bgdnes.bg

Жената на Домусчиев води кучето си на фризьор

Съпругата на милионера Кирил Домусчиев - Ирина Ивановна, заведе дългокосместото им чихуахуа на фризьор, видяха топпапараците на в. "България Днес". Впечатляващата дама, която има навършени 48 години, се появи пред елитен столичен салон за красота, гушнала под мишница миниатюрното четириного. Тя слезе от последен модел бронирана лимузина, зад волана на която навигираше личният й шофьор. Компания им правеше здравеняк, отговорен за сигурността на жената на 44-годишния бос на "Лудогорец".
Кирил Домусчиев освен футболния клуб притежава и още десетки печеливши фирми. Имането на богаташа се изчислява на колосалните 500 милиона евро според разчетите на икономисти. Преди 2 години Домусчиев грабна престижната награда "Мистър Икономика" за принос в развитието на индустрията в България.
"ЛудогорецУ ми е хоби за 15 милиона", каза преди време предприемачът по адрес на придобивката си.
"Защо пък жена му да не глези своето хоби - кученцето си, и да не го води на фризьор?  Да не мислите, че е лесно да си съпруга на милионер, когото не можеш да опазиш от златотърсачки", защитиха капризите на богатата съпруга клиентки от фризьорския салон.
Без грам грим на лицето си, в прибрана на семпла опашка коса, Ирина Ивановна влезе в салона. Тя бе облечена в клин, плетен блузон, решен в черно и мишо сиво, пухено спортно яке и обута в топли високи ботуши на равна подметка. На рамото си носеше малка чанта от последната колекция на  "Шанел".
"Тя е красива жена с божествено тяло, въпреки нейните близо 50 години изглежда страхотно и заради десетките забежки на съпруга й отдавна вече е спряла да се доказва и да се изтезава всекидневно с грим и разкрасителни процедури", разказват запознати с личния живот на светската фамилия.
Ирина, която е от руски произход, се жени за Кирил Домусчиев в средата на 90-те години на миналия век. Двамата имат пораснала вече дъщеря, която учи в Барселона. В началото на миналата година Ирина дари съпруга си с близнаците Петър и Донна. Малко преди раждането им тя се прибра окончателно от Барселона, където отгледа първородната си дъщеря и прекара в луксозна къща повече от 10 години.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама