Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4563863 www.bgdnes.bg

Гонят Мис България от "Мис Свят"

Новата Мис България 2014 Симона Евгениева няма да бъде допусната до участие в надпреварата "Мис Свят", научи "България Днес". Причината за това е, че мацката си е правила пластична операция, което е против правилата на състезанието.

Съвсем наскоро монтанчанката призна в свое интервю, че има 345 кубика силикон в гърдите си.

"Аз съм за пластичната хирургия. Реших да ги сложа, защото не се чувствах добре" - невинно призна 19-годишната чалга фурия, опитвайки се да представи корекцията като нещо нормално за короната, която носи.

Реклама

Появата на нашенката с изкуствени гърди и татуировка на ръката на конкурса "Мис Свят" ще е в разрив с правилата на надпреварата.
Разкритията на Симона за пореден път вдигнаха социалната мрежа на крак и отново девойката бе залята от родния негативизъм.

"Каква миска е тази? Излиза в ефир и разказва за силикона си, а след това пуска снимки как играе кючеци. Безобразие е да я покажем пред света" - коментират форумци.
Изборът на Евгениева за носителка на Мис България предизвика искрено недоумение. Всеобщо твърдение е, че монтанчанката далеч не е била подходяща за титлата, а след разкритията за начина й на живот се вдигна истински бунт срещу нея.

"Може да е изцепка това, че ми удрят дупето с палки в дискотеката, но не всички ще кажат, че съм проста чалгаджийка" - оправдава се Симона.
Евгениева не е първата родна миска, около която се вдигна толкова много шум. Антония Петрова също отнесе солидна доза критики, когато я коронясаха, заради бюста си. От невнимание Мис Крокодил се изпусна в свое изявление, че има корекция на гърдите.

Веднага след това блондинката се опита да замаже гафа, а "Визаж моделс" излязоха с официално изявление, че Петрова не е притежателка на силиконов бюст.
И до днес истината за циците на перничанката се крие някъде между редовете, а официалната версия, на която никой не вярва, е, че бомбите на Тони са повдигани, но не и помпани.

Най-новата носителка на титлата не се оказа толкова хитра и призна гордо в телевизионен ефир, че е с изкуствени гърди. От коментарите в мрежата става ясно, че съвсем скоро Симона ще се сдобие с подобно прозвище като на Антония. Вече има и предложения...

Реклама
Реклама
Реклама