Заклах и сварих жена си!

Приятел
Автор: БД Онлайн

Ангел ще лежи до края на живота си в Старозагорския затвор

Ангел ще лежи до края на живота си в Старозагорския затвор

После удуших и зарових баща ми в градината, разкрива в зловеща изповед касапинът от Севлиево Ангел Ангелов

Автор: Борислав РАДОСЛАВОВ       Снимки: Борислав ТРОШЕВ

"Заклах бившата ми жена, докато спеше, а после с брадвичка я насякох на парчета. Отрязах главата, ръцете и краката й, а останките ги зарових в градината."
Ужасяващите самопризнания, достойни за психотрилър, излизат от устата на Ангел Ангелов от севлиевското село Душево. Завързан с белезници за полицай, младият мъж показва къде е клал като яре бившата си половинка и къде я е рязал като парче месо. Годината е 1991-ва, а потресаващият разказ на Ангел е записан с камера от разследващия екип от Севлиево.


Днес Ангел излежава две доживотни присъди в затвора в Стара Загора. Посреща ни с бастун, едва ходещ и без нито един зъб в устата. Какво разказа единствено пред "България Днес" - вижте в карето.


Всичко започва от тежка катастрофа, при която Ангел лежи седмица в кома и получава тежка черепно-мозъчна травма. Майка му умира на място. Близки на мъжа са категорични, че шокът и тежките последици се отразили на неговата психика. Сестра му Ценка Георгиева бе категорична пред вестника, че след това Ангел не си пиел лекарствата и не бил същият човек.


Малко след инцидента Ангел решава да се разведе със съпругата си Елена заради друга. Жената стяга багажа и се прибира при родителите си.


Новата половинка Павлина се оказва бивша съпруга на доведения син на сестрата на Ангел. Новата двойка няма кръвна връзка, въпреки че на практика Павлина е снаха на сестрата Ценка.


Объркването е голямо, а всички в семейството на настръхват срещу новата избраница. Ангел и Павлина заживяват без брак в къщата в с. Душево. И двамата имат по едно дете от първите си женитби.


Стига се до момент, в който бившите съпрузи Ангел и Елена трябва да делят семейното имущество и грижите над сина им Тодор. Мъжът пише писмо до бившата си жена, с което я кани да дойде до селото и да се разберат. На срещата двамата не успяват да поделят детето и вещите. Стига се и до скандал. Тъй като вече е много късно, Елена остава да преспи с идеята на сутринта да се прибере с първия автобус. Ляга в едната стая сама, а в другата е Ангел с новата си жена и децата.


В полунощ пийналият и разярен мъж става, взима чук от мазето и влиза в стаята на Елена. Удря я по главата няколко пъти. Жената започва неистова борба за живота си. В битката се включва и новата жена на убиеца, която държи ръцете на предшественицата си. През това време Ангел взима кухненски нож и прерязва гърлото на Елена. Заплашва втората си жена да мълчи, иначе ще я последва същата съдба.


Убиецът разфасова трупа на Елена с брадвичка, събира останките в чувал и ги замъква в мазето. Слага ги в домашния казан за ракия и драсва клечката. Посред нощ се разнесла непоносима смрад от горящите човешки останки. Убиецът решава да събере каквото е останало от тях, изкопава дупка в края на градината и ги заравя.
След бруталното убийство новото семейство продължава да живее в къщата, все едно нищо не е станало. Ангел и Павлина обаче не били сами. С тях един покрив дели и бащата на убиеца - Тодор. Възрастният мъж открито недолюбва Павлина и скандалите в къщата били чести.


Месец след кървавата нощ Ангел и Павлина решават да убият и Тодор. Този път на мъжа не му стиска да пререже гърлото на баща си. Двамата искат да наемат познат на Павлина от плевенското село Катерица, който да свърши мръсната поръчка. Емил Кънчев приема да убие Тодор срещу 1000 лв. стари пари и касетофон със светодиоди.


Пристигайки в къщата в с. Душево, Емил изпива бутилка ракия, за да добие смелост. Изчаква Тодор да се прибере вкъщи и му се представя за вуйчо на Павлина. "Оплака ми се, че много я тормозиш, и дойдох да оправим бакиите", умишлено започва разговор с Тодор Емил. Стига се до скандал и кратък ръкопашен бой.


Тодор пада на земята и започва да се гърчи. През цялото време синът му Ангел се крие под леглото. След като баща му вече бил в безпомощно състояние, Ангел изпълзял от скривалището си, стиснал го за гърлото и го удушил. Ангел и Емил пренасят трупа в градината, където предварително синът е изкопал гроба на баща си. След смразяващите убийства Ангел и Павлина продължават да си живеят с децата в къщата.


За тяхно нещастие обаче сестрата на Ангел - Ценка, решава да уреди въпроса с наследствената земя в с. Душево, тъй като част от нея принадлежала на майка им, починала в катастрофата. За целта декларации трябвало да подпишат брат й Ангел и баща им Тодор.


Таткото така и не се появявал в селото. Версията на Ангел е, че баща му заминал на гурбет зад граница с чужда жена.


Ценка се притеснява и пуска молба до полицейското управление в Севлиево за издирване на Тодор. Скоро в къщата пристигат следователи. Пред разследващите Ангел представя бележка до него, подписана от баща му. В нея пише, че Тодор е отишъл в чужбина и не иска никой да го търси, защото няма да го намери. През това време Ангел трябва да прибира пенсията му и да се разполага със спестяванията му в банка, които надхвърлят 11 000 лв.


Разследващите се усъмняват в историята. Започва обстоен преглед на къщата, който съвсем скоро дава резултат. Открити са кървави следи по пода, стената и дъските. Криминалистите откриват първо трупа на Тодор. Изравят след това и останките на бившата жена на Ангел, заровени в другия край на градината. Ангел и Павлина правят пълни самопризнания.


След дълга съдебна сага извергът получава две доживотни присъди без право на замяна.


Павлина е осъдена на 12 години затвор. От тях излежава 8,4 години, защото работи в шивашкия цех на женския затвор в Сливен. След пандиза се омъжва за трети път. От турчина Щерьо Павлина има момиче на 12 години. Живеят в плевенското село Вълчитрън и се препитават с отглеждане на крави, кози и овце.


Убиецът на Тодор - Емил Кънчев, отнася 17 години зад решетките, но през 2010-а излезе от затвора в Плевен. Пред "България Днес" той се зарече също да гледа животни и да не посяга на никой повече.

Ангел: Татко изнасилваше сестра ми!

- Ангеле, защо закла Елена?


- Не съм аз! Моят роден баща я закла, разчлени, вари в казана за ракия и зарови до курника. Той я обвиняваше, че е виновна за автомобилната катастрофа през 1986 г., когато майка ми почина. Карахме нейния син за лечение във ВМА в София. По път детето започнало да храчи кръв. Помислих, че е дошъл краят. Изгубих съзнание за момент. Ударих се челно в насрещно идващия камион и майка ми почина. Два месеца и половина бях жив труп в болницата в Севлиево. Точно тогава жена ми е дошла за погребението на майка ми. Баща ми й е предложил да ни дойдат на свиждане. И тя, като ме вижда жив труп, очаквали всеки момент да умра. Отиват и подават от мое име молба за бракоразводно дело. Ходих на лечение във Вършец и Павел баня.


- И за баща ти ли ще отречеш, че си убил?


- Да! Баща ми го убиват братята на Елена - Павел и Лозан, за отмъщение. На делото те присъстваха като ощетени. В последната си дума казаха, че не искат да им изплащам кръвнина заради лични съображения. Какви са тези съображения, като бяха настъпили глад и мизерия?


- Самопризнанията ти са заснети на видеозапис, а всичко останало е твой сценарий след дълъг престой в затвора. Не мислиш ли?


- Това абсолютно не е истина. Когато говоря, спряха говора. Никакви самопризнания не правя. Там, където посочих, че е погребан баща ми, лично той изкопа канал, за да ремонтира катастрофиралата лада. А пък другия трап, дето Елена е заровена, започна да копае за нова тоалетна, защото тогавашната беше стара, още от времето на баба ми и дядо ми.


- Поне съжаляваш ли за загубата на Елена и Тодор?


- Не, защото не съм извършил тия престъпления. Ако някой трябва да търси отмъщение и да убие баща ми - това е моята сестра Ценка. Лично той я направи проститутка. Татко беше повече от садист. Изнасилваше сестра ми, когато беше в пубертета. Събличаше я и я изнасилваше пред очите ми. Нищо не можех да направя, защото съм с 5 години по-малък от нея. Никога не съм търсил отмъщение, защото той се отдели в село Душево в неговата къща. Когато бях в 3-ти клас ни напусна да живее при баща си и майка си и да се грижи за тях. Идваше в Севлиево само да се наяде по празниците и си отива.


- С какво те промени затворът?


- С нищо. Важното е, че получих самочувствие, че имам право да обжалвам присъдата пред ВКС.


- Съжаляваш ли за нещо?


- За какво да съжалявам? По време на разследването бях размазан от бой. Избиха ми всичките зъби. Нямам нито един зъб в устата. Режа си ябълка на малки парченца и полека-лека, с лъжичката, никой не ме гони. Така ям.


- Доживотна присъда или смърт - кое предпочиташ?


- По-добре е да съм с доживотна, отколкото смърт. Иначе и двете неща не са добри, защото съм абсолютно невинен. Колкото и парадоксално да ви звучи. Цялото разследване беше направено стихийно, безотговорно и по съкратената процедура. Бях осъден на караминьол. 5 пъти по 65 дни правих гладни стачки. Спечелих точно нищо. Вярвам, че един ден ще изляза. Съвестта ми е повече от кристално чиста.


- Ако излезеш, какво ще правиш?


- Ще си отида у дома в Севлиево. Имам моя къща там, където исках да правя ресторант. Аз съм бизнесмен номер едно. Ще моля да ми се разреши да водя легален бизнес във всички сфери на материалното и нематериалното производство. Сега моите племенници живеят там. Не могат да не ме пуснат, защото къщата си е лично моя. С тях не съм имал абсолютно никакви проблеми.


- Бизнесмен №1?


- Да! Когато дойдоха да ме вземат, им казвам, че съм гледал 4000 бройлера. Не било вярно, деградирал съм бил психически. Ама е вярно, защото само за 45 дни от тези бройлери вадех 16 000 лв. чиста пара. Влагах ги в други сфери, направих в Севлиево къщата както трябва. И кола си купих, и гараж направих. А сега ще гния до края на живота си в затвора.

Павлина: Щеше и мен да заколи!

- Павлина, защо с Ангел решихте да убиете баща му?


- Той прекали с обидите. Удрял ме е няколко пъти. Даже веднъж с легена в главата, добре че беше пластмасов. Ангел каза, че вече не издържа, и вика: "Моля ти се, намери някой да го убие, щото иначе ще се самоубия." Тогава се сетих за мой познат от с. Катерица. Повикахме го, той дойде и с юмруци успя да го убие. После двамата го заровиха в градината и това беше.


- Помогна ли на Ангел да убие бившата си жена?


- Не, даже се опитвах да я спася. Дърпах го с едната ръка, но той успя да я заколи. Закла я и обърна дъските да не се вижда кръвта. После ми каза, че я е насякъл на парчета с една брадвичка. Само краката и ръцете, а трупа го зарови в градината. Заплаши ме да мълча, че ако го издам, ще убие и мен.

- Справедлива ли беше присъдата ти от 12 години затвор?

- Да. Работих в шивашки цех в затвора и лежах малко повече от 8 години.


- Съжаляваш ли за стореното?


- Абсолютно. Ако можех да върна времето назад, щях да направя всичко възможно това да не се случи.

Убиецът Емил: Погубих Тодор заради Павлина!

- Емиле, защо се съгласи да убиеш Тодор - бащата на Ангел?


- Заради Павлина. За нея умирам и мога да скоча надолу с главата в герана, дето се вика.


- Сега съжаляваш ли?


- Да. Но не мога да върна това, което съм направил. Тодор е имал много пари и синът му е искал да прави ресторантче. Единственият му избор е бил да го гръмне. Принудил се да търси друг човек, защото той се страхувал. Като малък баща му го е малтретирал. Ангел е буболечка, да го духнеш и изчезва.


- Но преди това е заклал зверски бившата си жена!


- Всички си мислят, че Елена е убита, но тя е жива. Ако премерят костите, ще видят, че единият крак е с 12 см по-къс. В момента тя си живее в Горна Оряховица. Има сестра близначка, която е била убита вместо нея.

Следващата събота (25 юли) очаквайте за първи път в медиите ексклузивната изповед от затвора на убиец, който закла брутално млада студентка и ще търка наровете до края на живота си. Кой е килърът и случаят, взривил цялата държава? Изпитва ли угризения, какво казва на жертвата и близките й и дали пандизът го е променил - всичко това и още от неподозираните тайни на един убиец ще научите точно след седмица.

Застой в разследването за Янек

Застой в разследването за Янек

Само полицията провежда издирвателни действия Една година след изчезването на дупничанина близки палят свещи за него Разследването за изчезването на Янек Миланов е в застой, научи "България Днес"! Утре се навършва една година от липсата на дупничанина, а надеждата за откриването му е почти нулева. "Действия по разследването не се извършват

Съвет към Мила Роберт: Не се занимавай с бияча

Съвет към Мила Роберт: Не се занимавай с бияча

Не знаеш какво може да направи! Приятелско, но анонимно съобщение получава певицата след нападението срещу нея и приятелят й от сотаджия Актрисата и певица Мила Роберт е получила анонимен приятелски съвет от човек, който познавал охранителя, нанесъл й удари. Доброжелателят я приканвал да не се занимава с него, казва певицата пред "България Днес"

Оправдан за Военното НДК прибира 35 бона

Оправдан за Военното НДК прибира 35 бона

След краха на обвинението за скандалния строеж Чиновникът Иван Иванов предотвратил по-големи щети за агенцията, плащат му обезщетение 35 бона прибира от аферата "Военното НДК" оправданият за скандалния строеж Иван Иванов! Като главен секретар на Изпълнителна агенция "Военни клубове и информация" той беше подхванат от Темида за умишлена

Милион дават Арабаджиеви, за да падне домашният арест

Милион дават Арабаджиеви, за да падне домашният арест

Наполовина пада гаранцията на Ветко и Маринела Семейството не може да плати повече, за да може да напуска дома Милион лева плащат Ветко и Маринела Арабаджиеви, за да могат да излязат от вкъщи. Това става с решение на Апелативния специализиран наказателен съд, показа проверка на "България Днес". С постановление магистратите преценяват

Най-четени

Най-близките изпратиха Владимир Живков

Най-близките изпратиха Владимир Живков

Най-близкия кръг от роднини и приятели изпратиха сина на Тато Владимир Живков днес по обяд на Централните гробища в София. Автор: България

Лидерът на Сектор "Г" Росен Петров-Животното: Никой от феновете не е удрял Стойчо Стоилов!

Лидерът на Сектор "Г" Росен Петров-Животното: Никой от феновете не е удрял Стойчо Стоилов!

Стойчо Стоилов нито е повален, нито е удрян от фенове на ЦСКА! Това заяви ексклузивно пред "България Днес" един от тарторите на агитката Росен Петров-Животното, който е свидетел на инцидента след мача с "Лиепая", завършил 0:0. Тогава около 200-300 фенове на ЦСКА причакват пред съблекалните шефове и футболисти

Синът на Владимир Живков се върна от САЩ да го изпрати

Синът на Владимир Живков се върна от САЩ да го изпрати

Дъщеря му Елизабет и Тодор Славков също се простиха с покойния син на Тато Синът на покойния Владимир Живков се върна от САЩ, за да изпрати татко си в последния му път. Тодор Живков-младши, който е кръстен на своя прочут дядо, успя да прелети хиляди километри, за да присъства на поклонението в горещия неделен ден

Отец Иван:  Умираме от глад!

Отец Иван: Умираме от глад!

Хранителните ни запаси свършиха, нямаме и пари, кахърен е добрият духовник  Гладуване дни наред, никакви финансови средства и напълно изчерпани хранителни запаси. Тежката сянка на мизерията е надвиснала над приюта на отец Иван в монтанското село Якимово. "Позакъсахме за пари. От юни насам, когато започна летният сезон

Орлин Горанов на море с Алекс Раева

Орлин Горанов на море с Алекс Раева

Двамата се забавляват в голяма компания до късно на къмпинг "Арапя" Певецът и телевизионен водещ Орлин Горанов прекарва лятната си ваканция с бившата на Слави - изпълнителката Александра Раева. Това видя репортер на "България Днес" по Черноморието. Двамата разпускат от известно време на къмпинг "Арапя", недалеч от град Царево

Секс като за олимпиада

Секс като за олимпиада

Десетки хиляди кондоми се използват на игрите  В Токио изненадаха с картонени легла, за да се избегне близостта между спортистите  Секс, оргии и връзки за една нощ... Такива легенди се носят от десетилетия за олимпийските игри, като дори спортисти свидетелстват, че в олимпийското село креватните изпълнения се случват безразборно

Трус по морето след пускането на Очите

Трус по морето след пускането на Очите

От полицията не се притесняват Местни босове се чудят дали Желязков ще се опита да възкреси империята си Ъндърграунд босове по Черноморието са притеснени от завръщането на Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. Въпросът е дали освободеният преди ден от зандана Желязков ще се опита да възкреси империята си

Силви в Сен Тропе

Силви в Сен Тропе

Бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт - Силви, се наслаждава на лятото в Сен Тропе. Тя е в компанията на настоящия си мъж Никлас Кастело. Двамата постоянно се закачат във водата. Силви неведнъж се оказа в прегръдките на мъжа си. Тя приковава вниманието с изрязаните бански костюми, които сменя. Силви дълги години бе смятана за една от

Неприятна среща за Бианка

Неприятна среща за Бианка

Дъщерята на футболната легенда Пол Гаскойн - Бианка, имаше не особено приятна среща в четвъртък вечер. Тя се засече с бившето си гадже Крис Бойсън. Двамата бяха сред гостите на церемонията по раздаването на наградите National Reality TV. Те се проведоха в зала "Порчестър" в Лондон. Бианка пристигна в секси тоалет в сребристо

Роналдо се обясни на Джордджина

Роналдо се обясни на Джордджина

Кристиано Роналдо се обясни в любов на половинката си Джорджина Родригес. Направи го по време на лятната им ваканция в Майорка. Звездата на "Ювентус" качи тяхна обща снимка. "Моята красива кралица", написа под фотоса Роналдо. Футболистът се наслаждава на последните дни от ваканцията с Джорджина и децата

Най-коментирани

Антоанета Костадинова след 4-ото място в Токио: Моята цел е изпълнена!

Антоанета Костадинова след 4-ото място в Токио: Моята цел е изпълнена!

"Имах цел на тези олимпийски игри и я постигнах." Това заяви първата ни медалистка от Токио, стрелкинята Антоанета Костадинова. Тя спечели бронз на 10 метра пистолет с 239,4 точки. Но остана четвърта във финала на 25 метра спортен пистолет. "Искаше ми се да вляза във финала на 25 метра и влязох - коментира Костадинова. - Това не е моят финал

11-годишната Дебора играе с Шварценегер

11-годишната Дебора играе с Шварценегер

Това е продукцията, с която се гордея най-много, споделя малката артистка 11-годишно българче играе рамо до рамо с Арнолд Шварценегер в предстоящата кинолента "Kунг Фюри 2"! В продукцията, която ще излезе през идната година, са събрани най-големите артисти от меката на киното като Дейвид Хаселхоф и Майкъл Фасбендър начело с Шварценегер

Джокович се размина с мечтата си за "Златен шлем"

Джокович се размина с мечтата си за "Златен шлем"

Водачът в ранглистата водеше със сет и пробив срещу Александър Зверев (Гер), но позволи на съперника си да направи серия от 8 поредни гейма и загуби 6:1, 3:6, 1:6 на олимпийския турнир в Токио. Зверев е първият германски финалист на олимпиада след Томи Хаас през 2000 г. Негов съперник в неделя ще бъде Карен Хачанов (Рус), който победи 6:3

Морфов вика Камен Донев в Русия

Морфов вика Камен Донев в Русия

"Животът е прекрасен" на престижна сцена надз Режисьорът е поканен да представи постановка в московския театър "Ленком" Александър Морфов навива Камен Донев да играе в Русия! Режисьорът е поканен да представи спектакъла "Животът е прекрасен" в Москва. Постановката е част от премиерата за 95-ия сезон на театър "Ленком"

Талантливият Наум Шопов-внук: Дядо ми е един от великите, аз не съм актьор!

Талантливият Наум Шопов-внук: Дядо ми е един от великите, аз не съм актьор!

"Дядо ми е един от най-великите български актьори и аз съм горд, че нося името му. На всеки негов рожден ден си мисля за него, не съм го забравил." Това споделя Наум Шопов-внук за големия актьор Наум Шопов, който, ако беше жив, щеше да стане на 91 години. За него Наум казва, че бил прям и уравновесен

Застой в разследването за Янек

Застой в разследването за Янек

Само полицията провежда издирвателни действия Една година след изчезването на дупничанина близки палят свещи за него Разследването за изчезването на Янек Миланов е в застой, научи "България Днес"! Утре се навършва една година от липсата на дупничанина, а надеждата за откриването му е почти нулева. "Действия по разследването не се извършват

Музикантите Фънки и Ибряма за новия локдаун: Затворят ли ни пак, умираме прави!

Музикантите Фънки и Ибряма за новия локдаун: Затворят ли ни пак, умираме прави!

Георги Христов емоционално прекъсна турнето си: Ситуацията го налага, съжалявам! "Затворят ли ни пак, край с нас! Умираме прави, няма да издържим. Не знам изобщо интересуват ли се от нас тези в Народното събрание. Страшно е, че хората се страхуват от коронавируса, но въпреки това не се ваксинират. А само това е решението на този етап

Черната кутия на разбилия се МиГ-29 все още не е изпратена в Русия

Черната кутия на разбилия се МиГ-29 все още не е изпратена в Русия

Това кога черната кутия на разбилия се МиГ-29 ще замине за Русия и какви ще бъдат резултатите ще видим в близко бъдеще, надявам се, когато бъдат процедурно уредени въпросите за нейното изпращане. Това каза пред журналисти в отговор на въпрос заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, цитиран от БТА

Каниджа съди бившата и сина

Каниджа съди бившата и сина

Аржентинската футболна легенда Клаудио Каниджа ще съди бившата си съпруга Мариана Нанис и сина си Александър. Той и адвокатът му са подготвили молба за процес. Причината е в непрестанните обиди, които Мариана и детето му сипят по адрес на настоящата му половинка София Бонели. Двамата не спират да я хулят

Доброволецът Красимир Каракашев:  Гасенето на пожар не е като по филмите

Доброволецът Красимир Каракашев: Гасенето на пожар не е като по филмите

Да направим доброволчеството като Германия  КОЙ Е ТОЙ Красимир Каракашев е част от доброволно формирование "Пловдив 112". Участвал е в гасенето на десетки пожари, като е помагал и при наводненията в Мизия и квартал "Аспарухово" във Варна. "България Днес" разговаря с него в разгара на летните пожари за живота на доброволците и какво трябва да се

Джокович се размина с мечтата си за "Златен шлем"

Джокович се размина с мечтата си за "Златен шлем"

Водачът в ранглистата водеше със сет и пробив срещу Александър Зверев (Гер), но позволи на съперника си да направи серия от 8 поредни гейма и загуби 6:1, 3:6, 1:6 на олимпийския турнир в Токио. Зверев е първият германски финалист на олимпиада след Томи Хаас през 2000 г. Негов съперник в неделя ще бъде Карен Хачанов (Рус), който победи 6:3

Черната кутия на разбилия се МиГ-29 все още не е изпратена в Русия

Черната кутия на разбилия се МиГ-29 все още не е изпратена в Русия

Това кога черната кутия на разбилия се МиГ-29 ще замине за Русия и какви ще бъдат резултатите ще видим в близко бъдеще, надявам се, когато бъдат процедурно уредени въпросите за нейното изпращане. Това каза пред журналисти в отговор на въпрос заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков, цитиран от БТА

Каниджа съди бившата и сина

Каниджа съди бившата и сина

Аржентинската футболна легенда Клаудио Каниджа ще съди бившата си съпруга Мариана Нанис и сина си Александър. Той и адвокатът му са подготвили молба за процес. Причината е в непрестанните обиди, които Мариана и детето му сипят по адрес на настоящата му половинка София Бонели. Двамата не спират да я хулят

Нова моделка за Санчес

Нова моделка за Санчес

Нападателят на "Интер" Алексис Санчес има ново гадже. Никак не изненадващо, той отново е с моделка. Този път чилиецът попадна в плен на красотата на рускинята Катарина Сафарова. Двамата били забелязани заедно първо в Милано, а след това и в Барселона няколко дни по-късно. Новата любима на Санчес е на 22 години

Надя на Коцето хвърчи по задачи

Надя на Коцето хвърчи по задачи

Красивата съпруга на фолкидола Константин - Надя, не знае лятна отпуска. Блондинката бе изловена от топпапараците на "България Днес" да тича из центъра на София по задачи, като хвърчеше и на токчета, и на четири гуми. Хубавицата не обикаля салони за красота и бутици, а помага на Коцето с бизнес делата му

Водят снаха на Стилиян Петров

Водят снаха на Стилиян Петров

Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров скоро ще се радва на снаха. Големият му син Стилиян-младши го запозна с първата си сериозна приятелка, научи "България Днес". Нейна снимка може да видите за първи път в българска медия. Девойката е в инстаграм с името Дейзи Пулън. Тя е на 18 години

Бейл остана без номер в "Реал" (М)

Бейл остана без номер в "Реал" (М)

"Реал" (Мадрид) не смята да разчита на Гарет Бейл през следващия сезон. За това красноречиво говори фактът, че уелсецът остана без номер в "белия балет". Фланелката с №11, която той носеше през цялото време на "Сантяго Бернабеу", бе дадена на Марко Асенсио. Бейл не се е разделял с нея от трансфера си в "кралския клуб" през 2013 година

2,94 млн. евро си осигури "Лудогорец"

2,94 млн. евро си осигури "Лудогорец"

Победата с 3:1 над "Мура" осигурява на "Лудогорец" почти 3 млн. евро от наградните фондове на УЕФА. Сумата може да набъбне още при успех и срещу "Олимпиакос" в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Футболистите на литовския треньор Валдас Дамбраускас минаха през трудни моменти срещу словенския си съперник

231 нови случая на COVID-19, 1,53% от тестваните, 48 са излекувани

231 нови случая на COVID-19, 1,53% от тестваните, 48 са излекувани

231 са новодиагностицираните с COVID-19 лица в България през последните 24 часа. Това е с 15 случая повече от вчера. Направените тестове за 24 часа са общо 15 092. Новозаразените представляват 1,53% от направените проби, което показва увеличение спрямо предния ден. Данните са от Единния информационен портал

Миладинов изпревари Чад льо Кло

Миладинов изпревари Чад льо Кло

Йосиф Миладинов изпревари една от най-големите звезди на световното плуване Чад льо Кло в предварителните серии на 100 м бътерфлай. Българинът спечели шеста серия, а до него беше южноамериканецът. 18-годишният талант завърши за 51,28 сек, с което се класира за полуфинала с шесто време. Битката за влизане на финала е в ранните часове тази сутрин