Пепа Секса в най-скандалното си интервю: Свалям на Бойко моряшката фланелка

Приятел
Автор: БД Онлайн

Пепа Секса в най-скандалното си интервю:
Свалям на Бойко моряшката фланелка

Божинов е трътляк, Ники има глава като контрабас

Скрих се от Жоро Илиев на село

Камелия се продаде за 7 бона

Взеха Глория от Дунав мост

40-годишен юбилей чества днес ветеранката в попфолк гилдията Пепа Петрова. Изпълнителката, която се прочу с хита "Синя прашка", направи разтърсващи разкрития единствено пред "България Днес". Тя извади кирливите ризи на своите колежки. Пепа Секса разказва и шокиращи истории от мутренските времена, когато е пяла на Жоро Илиев. Певицата има дете от загиналия при нелеп инцидент на морето бизнесмен Косьо Александров.

Добромир ДОБРЕВ

- Пепа, какво ти взе и какво ти даде животът до момента?
- Освен основните неща - популярност, фенове и внимание, не ми е дал нещо повече. Аз съм си останала такава, каквато съм си била винаги. Евала на хората, които ме разбират, защото моят език е малко по-пиперлив. Животът ми взе само вниманието към детето. Няма да празнувам рождения си ден. Ще се почерпим вкъщи в тесен семеен кръг. Имам сериозни проблеми, майка ми е болна от рак и не ми е до празненства. Това е първият ми рожден ден, в който няма да очаквам подаръци.
- Тежи ли ти, че не си част от двете големи музикални компании в попфолка - "Пайнер" и "Ара"?
- Плащам си на Виктор Касъмов за ротация на клиповете по телевизията. Но така ми е по-добре, да работя сама. Защо да ми вземат 50% от приходите? Поне да ми помагаха с нещо при създаването на песните. Сега, като излезе нова песен, плащам 1-2 месеца, докато ми стигнат парите, и се върти в ефира. Голяма работа, че не съм част от фирмата.
- Кога ще видим нови песни от теб?
- Имам вече две завършени сръбски песни. Едната от тях е дует с техен известен рапър. Имам и две български парчета, по които работя. Ориентирала съм се в последно време към Сърбия, защото там участията се плащат в евро. Ето ги къде са до нас, на 3 часа път. Хората там не държат на някакви супер луксозни корекомски клипове за по 30 бона и нагоре. Достатъчно е да запишеш хубава песен и да направиш лайв по телевизията. Тук певици много, макар че повечето от тях са еднодневки. В Сърбия възрастта няма значение. Даже за тях аз съм младо агнешко. А и им е интересно как една българка говори перфектно техния език.
- У нас кой плаща тези скъпарски клипове?
- Сами си отговорете. Кои колежки правят такива клипове - тези, които имат някой зад гърба си. Аз, ако имам богат мъж, ще го накарам да си даде парите, за да обиколим света, а не да ги дава на продуцентите. Жалко е голяма част от българите да сядат на трапезата само с хляб и сол и да се чудят как да свържат двата края, а някои да снимат клипове в Рио де Жанейро и с обувките на Лейди Гага за 10 бона. На мен слава не ми трябва, и кучетата ме познават в парка. За мен цял живот пеенето е било единствено работа, за да храня семейството си. По образование съм учител по музика.
- Галена направи порноклип и проби. Ти изпя за синята прашка и стана известна. Сексът ли продава?
- Така е. Когато записах "Синя прашка", три пъти ме каниха да се снимам гола в "Плейбой". Тогава отказах, защото бях майка на бебе, а тъкмо ми тръгваше кариерата, исках да пробия с музика. Сега, на 40, бих се снимала и ще покажа повече, отколкото могат да покажат колежките ми, които са на 20 години. Предлагаха ми от 3500 до 5000 лева, а в същото време в Гърция даваха много повече на момичетата. Нас искаха да ни ползват за канарчета. Да ми гледа всеки тираджия п*чката за 5 бона, не се съгласих. Веднага след това предложиха на Камелия да я съблекат и Митьо Пайнера я продаде за 7 бона.
- Как се роди онзи твой хит?
- Мен песента "Синя прашка" още ме храни. Все още ме канят на участия заради нея, въпреки че след нея имам пет албума. Тя беше гласена като дует за Кондьо и Лия, но двамата не си платили два бона и така ми я дадоха на мен. Седнахме и сами измислихме текста. Прашката е синя, защото бившият ми приятел беше голям фен на "Левски".
- Наскоро Бойко Борисов се появи с моряшка фланелка, каквато ти възпяваш. Привлича ли те сексуално премиерът?
- Той си има други фаворитки от нашата гилдия. На частни партита кани Ивана, Десислава. Иначе, ако ме покани, с удоволствие бих му свалила моряшката фланелка и бих му показала синята си прашка.
- Футболистите се натискат на фолкпевици. Теб зарибяват ли те?
- Аз не си падам по футболисти, не са мой тип мъже. Повечето са пълни лигльовци. Нито Валери Божинов ми харесва - този трътляк, нито Ники Михайлов с глава като контрабас. Аз обичам да съм различна. Не може всички където се бутат, и аз там. Едно време и Жоро Илиев, лека му пръст, искаше да мина през него като всички останали. Обаче избягах на село от страх. И на мен ми е определял среща, докато съм пяла по кръчмите. Скрих се и не съм била с него, затова и ме няма в книгите на Георги Стоев.
- Нямаше ли да ти е по-лесно, ако беше влязла в това обкръжение?
- Може би съм свикнала да правя нещата по трудния начин още от малка. Така съм научена. Явно ми е селски манталитетът.
- Често ли пееше на компанията на Главния?
- Пяла съм му много пъти, беше много щедър откъм бакшиши.
- Била ли си заплашвана?
- В тяхната група имаше един, на когото бях голяма слабост. Наричаха го Македонеца. Пробиваше си бузата с безопасна игла, без да му потече капка кръв. Харесваше да му пея родопски песни. Веднъж беше предрусал много. Както му пеех, извади пистолета си и ми го опря в главата. Шокирах се, но запазих самообладание. Не знаех дали няма да натисне спусъка, ако спра да пея, затова продължих, но кръвта ми се смръзна. Охраната на Жоро Илиев изпоналяга, също не знаеше как да реагира в този момент. Накрая един от тях му махна пистолета и всичко приключи.
- Кои бяха любовниците на Жоро Илиев?
- Много мои колежки. Едни за еднократно, когато ходеше в "Кошарите" за една нощ. Други малко по-трайно.
- Говори с имена.
- За Глорийка всички знаем, че квалитетът на клиповете й скочи рязко, докато беше с него. Доколкото аз знам, тя е била проститутка на Дунав мост. Оттам си я взема един клиент, който е бил собственик на заведение по техния край. Почва в кръчмата му и така става певица, после я разхвърлят насам-натам. Кали също беше с Жоро Илиев. Много хора си мислят, че и аз съм търсила да си хвана милионер.
- Все пак имаш дете от покойния вече бизнесмен Косьо Александров.
- Когато се запознах с него през 2000 година, той нямаше 2 лева в джоба. Живеехме в една кутийка само с моите спестявания. Аз работех в БИАД, а той отговаряше за танцьорките и оркестъра. Слави Бинев му даваше фиксирана заплата от 5 хиляди лева, а после го глобяваше с по 10 бона. За да му родя дете, естествено, че съм била влюбена в него. Забременях и реших, че няма да махна бебето.
- Какво се случи, след като ви се роди Маги?
- Бяхме 2 години заедно, но той взе да трупа пари като бизнесмен и много се промени. Ако бях като всички останали, да търпя изневери и унижения, сега можех да имам имуществото, което остави на законната си съпруга. Но аз не избрах този живот. Трябваше да търпя да ме мачка, да ме прави на хахава, а аз си имам достойнство. Просто мъжете с пари искат да имат всички и в същото време не са с никоя. След Косьо имах предложение за годеж от друг мъж, но не го приех.
- Успя ли да прежалиш Косьо?
- Той за мен е отдавна мъртъв, още преди инцидента. След като си тръгнах, опитах да влезем в нормални отношения като родители. Той отказа да вземе детето няколко пъти и прекратих контактите. На него му дойде добре дошло, че му забраних да вижда Маги. Последно беше на рождения й ден, когато тя направи 1 годинка. И до последно, преди да почине, тя не го е виждала.
- Дъщеричката ти как приема липсата на баща?
- Тя питаше за него до петия си рожден ден. Интересуваше се дали й се е обаждал тати да я чуе и когато разбра истината, спря да говори за него. Оттогава прибрах дори албумите със снимки и той не съществуваше за нас. Аз съм мъж в женско тяло, тя е по-чувствителна, по-любвеобилна. Започва да вижда злобата в хората, женската завист.
- Негов съдружник беше Петко Димитров. С него в какви отношения си?
- Петко стана известен, когато тръгна с Ели Гигова. Когато работех в БИАД, той паркираше колите отпред, никой не го бръснеше за нищо. Тогава деколтето ми преливаше с банкноти от бакшиши. Той вървеше след мен, навеждаше се и събираше изпадналите пари. Сега много му порасна работата.
- Сега има ли проститутки в чалгата?
- Голяма част от колежките ми са проститутки. Алисия как се е запознала с Божинов? Била е момиче на повикване, когато е отишла при него. Сегашната Теди Александрова каква мислите, че е? Всичко друго, но не и певица.

Бакърджиев помага на Флори да паркира

Бакърджиев помага на Флори да паркира

Спортната водеща на bTV Флорина Иванова прибегна до помощ от колега. Симпатичната репортерка имаше проблеми с паркирането в близост до работното си място до НДК. На помощ й се притече Петър Бакърджиев. Опитният журналист седна зад волана и паркира возилото на Флори. След което получи огромна усмивка и куп благодарности

Атака срещу Камен Донев

Атака срещу Камен Донев

Саботаж срещу Камен Донев! Спектакълът "За сватбите!" ще се играе на 15 май в спортната зала в Русе. Неизвестен извършител е подменил датата върху плакатите, като е поставил отгоре фалшива. По този начин той мами и публиката с вече закупени билети. За случая са уведомени полицията и общината, тъй като част от пострадалите плакати са на общински

DJ KHALED с неочакван нов 12-ти студиен албум

DJ KHALED с неочакван нов 12-ти студиен албум

Колекцията съдържа 14 звездни колаборации с най-големите имена от световната музикална сцена Глобалният хитмейкър DJ Khaled няма никакво намерение да слиза от челните позиции в международните музикални класации, а напротив, записа още 1-ви места с новия си, неочакван, 12-ти студиен албум KHALED KLAHED

Весела Неински не пуска телефона

Весела Неински не пуска телефона

Не може без телефона си Весела Неински! Певицата и актриса е като залепена за него и не спира да говори по мобилното си устройство. Дори когато е в колата си, Неински ползва електронната джаджа. Но все пак я оставя, когато тръгне да шофира.

Най-четени

Бившата на Сашо Кадиев живее при Катето Евро

Бившата на Сашо Кадиев живее при Катето Евро

Въпреки раздялата Таня пази приятелството си с водещия и известната му майка Поредна светска раздяла разтърси хайлайф средите. Сашо Кадиев и майката на дъщеря му Таня вече не са заедно. Новината гръмна преди дни, но истината е, че раздялата им е факт от месеци. Достоверен източник, пожелал анонимност, потвърди пред "България Днес"

Васко Найденов в Гърция при голямата си любов

Васко Найденов в Гърция при голямата си любов

Приятели сме, тя е съседка на Ивайло в къщата му там Топизпълнителят Васил Найденов и до момента се вижда с голямата си любов Ани Върбанова, научи "България Днес". Това се случва всяко лято, когато изпълнителят на "Болката отляво" успее да открадне няколко дни и да плажува в Гърция. "Така е, приятели сме с Ани Върбанова и се виждаме на морето

Ицо Хазарта наруши мълчанието: Майката на дъщеря ми я нарече "проста"

Ицо Хазарта наруши мълчанието: Майката на дъщеря ми я нарече "проста"

Това е огромна лъжа, твърди Диана Колева Семейната сага и съдебните битки на Ицо Хазарта с бившата му жена Диана продължават с пълна сила. След поредното интервю, в което Диана Колева, майката на най-голямата дъщеря на Хазарта Ади, се определя като умишлено отчуждена от детето, рапърът изригна. За пръв път Хазарта си позволи публично да изрази

Шок! Българка разведе Касияс

Шок! Българка разведе Касияс

Българка е причината за развода между легендарния вратар Икер Касияс и журналистката Сара Карбонеро, гръмнаха медиите в Испания. 29-годишната Надя Александрова имала връзка с бившия страж на "Реал" (Мадрид) още от 2019 г. Новината обяви тв предаването "Салваме". Оттам научили за авантюрата между двамата от бившия приятел на българката

Дева Мария се яви в пещера

Дева Мария се яви в пещера

Природен феномен във Венеца  Скално образувание е копие на Божията майка  Дева Мария се яви в българска пещера! Божията майка стои величествено като скално образувание в пещера Венеца край видинското село Орешец. Природният феномен е висок няколко метра и изобразява Богородица със сведена глава, приела поза на смирение

Бакърджиев помага на Флори да паркира

Бакърджиев помага на Флори да паркира

Спортната водеща на bTV Флорина Иванова прибегна до помощ от колега. Симпатичната репортерка имаше проблеми с паркирането в близост до работното си място до НДК. На помощ й се притече Петър Бакърджиев. Опитният журналист седна зад волана и паркира возилото на Флори. След което получи огромна усмивка и куп благодарности

Сузанита друса кючек

Сузанита друса кючек

Мазен гьобек под ритмите на барабанчета друсна Сузанита. Щерката на Орхан Мурад отиде отново на дискотека след шестмесечна пауза. Сузи се разби на макс. Младата певачка накара целия оркестър да й свири на уше, за да може да се развихри на дансинга. И да покаже как може да върти дупето си на хитови мелодии

Стотици се прощават с Джеки (Снимки и видео)

Стотици се прощават с Джеки (Снимки и видео)

Започна поклонението пред починалия капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров. Стотици се наредиха пред стадион "Васил Левски", за си вземат последно сбогом с легендата на българския футбол. Поклонението започна в 12,00 часа. Сред първите, които дойдоха бяха Димитър Пенев, Георги Велинов и Валентин Михов

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Внезапно почина Светлана Каракачанова - Немска, сестра на лидера на ВМРО и доскорошен вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов, разказаха негови близки. Тя беше шеф на правната дирекция в Националната здравно-осигурителна каса. Новината съобщи първо dir.bg. Трагедията с 49-годишната Светлана се е случила в края на април

Габи е 100% сляпа и костите й се чупят

Габи е 100% сляпа и костите й се чупят

Два пъти е с фрактури на краката Оперирана е веднъж неуспешно, но руска клиника дава лъч надежда Габи е само на 3 годинки, но е напълно сляпа. И костите й са толкова крехки, че дори от най-малкото движение се чупят. "Когато беше на 5 месеца, ни направи впечатление, че си криви очите. Лекари ни обясниха

Най-коментирани

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19. Това разкриват актуалните данни от Единната информационна система. Това са 2,8% от тестваните. Изследваните проби за последното денонощие са 7281. Общо поставените дози са 1 113 351, а 6 591 са поставени през последното денонощие. Излекуваните за последните 24 часа са 334 души, а общият им брой е 362 327

Григор доведе Лолита

Григор доведе Лолита

Григор Димитров изненадващо се прибра в България за рождения си ден. Най-добрият ни тенисист промени в последния момент плановете си и се завърна в родината преди турнира в Женева. Гришо се прибра, за да отпразнува рождения си ден със своите родители. Заедно с него в България пристигна и приятелката му Лолита Османова

Алисия: Интернет ме стопира!

Алисия: Интернет ме стопира!

Алисия алармира, че световната интернет мрежа й изиграла мръсна шега вчера. Покрай премиерата на новото й парче (част от майската чалга вълна: песни пускат още Джена, Тита, Азис и Камелия) Алисия се оказва леко прецакана. Нейният канал в най-големия сайт за видеообмен се бъгнал и търсачката не откривала новото й парче

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Трима души загинаха при катастрофа между лек автомобил и два тежкотоварни камиона на международния път Е-79 в отсечката между Монтана и Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът е станал при разклона за монтанското село Долна Вереница. Сигналът е подаден около 16.10 часа, а на място са изпратени екипи на Спешна помощ

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

"В атентата срещу папата няма българска вина, България беше инструмент", твърди стрелецът Мехмед Али Агджа Заповедта за убийството е дадена в София, защото е най-близо до Турция "Българското правителство беше използвано като жертвен агнец" "Да, минаха 40 г. С времето истината ще излезе наяве. Ватиканът знае истината, вероятно и Америка знае

Израелски удар срути сграда с офиси на "Ал Джазира" и Асошиейтед прес в Газа

Израелски удар срути сграда с офиси на "Ал Джазира" и Асошиейтед прес в Газа

Израелската армия нанесе днес удар по близо десететажна сграда в ивицата Газа, където са разположени помещенията на катарската телевизия "Ал Джазира" и на американската осведомителна агенция Асошиейтед прес, констатираха журналисти на Франс прес. "Израелски удар опустоши кулата, където се намират офисите на АП в град Газа"

Ивайла Бакалова се радва на лалета

Ивайла Бакалова се радва на лалета

Лалетата пред Руската църква в София изпълниха с радостни трепети душата на Ивайла Бакалова. Моделката се разходи щастлива покрай тях и се щракна за

Сърчаджиева грее със София

Сърчаджиева грее със София

Страхотен портрет за спомен си правят Алекс Сърчаджиева и вече-не-толкова-малката София. Майка и дъщеря позират в студио, като актрисата грее от щастие, а София е със сериозна усмивка и по всичко личи, че ще наследи майка си по

Свиха техника на музиканта Иво Димчев

Свиха техника на музиканта Иво Димчев

Жертва на кражба е станал ексцентричният музикант и артист Иво Димчев. Това съобщи самият той, като разказа, че от склада му в столицата са изчезнали две тонколони, 3D принтер и други по-големи предмети. "Преди седмица установих, че складът ми е разбит. От него са откраднати ценни за мен неща, които са на обща стойност няколко хиляди лева

"БГ търси талант" благотворително

"БГ търси талант" благотворително

Вторият полуфинал на живо в седмия сезон на "България търси талант" в неделя от 20,00 часа ще бъде благотворителен. Приходите си от sms гласуването на зрителите Би Ти Ви ще даде на школата по спортни танци "Импулс-Велинград 2002". Това е клубът, в който танцуваше един от незабравимите участници в този сезон на предаването - 18-годишният Атанас

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19 - 2,8% от тестваните. Излекуваните са 334

203 са новозаразените с COVID-19. Това разкриват актуалните данни от Единната информационна система. Това са 2,8% от тестваните. Изследваните проби за последното денонощие са 7281. Общо поставените дози са 1 113 351, а 6 591 са поставени през последното денонощие. Излекуваните за последните 24 часа са 334 души, а общият им брой е 362 327

Григор доведе Лолита

Григор доведе Лолита

Григор Димитров изненадващо се прибра в България за рождения си ден. Най-добрият ни тенисист промени в последния момент плановете си и се завърна в родината преди турнира в Женева. Гришо се прибра, за да отпразнува рождения си ден със своите родители. Заедно с него в България пристигна и приятелката му Лолита Османова

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Тежка катастрофа между кола и два тира на пътя Монтана – Видин, трима са загинали

Трима души загинаха при катастрофа между лек автомобил и два тежкотоварни камиона на международния път Е-79 в отсечката между Монтана и Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Инцидентът е станал при разклона за монтанското село Долна Вереница. Сигналът е подаден около 16.10 часа, а на място са изпратени екипи на Спешна помощ

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

Мехмед Али Агджа: Кремъл поръча убийството на Йоан Павел II

"В атентата срещу папата няма българска вина, България беше инструмент", твърди стрелецът Мехмед Али Агджа Заповедта за убийството е дадена в София, защото е най-близо до Турция "Българското правителство беше използвано като жертвен агнец" "Да, минаха 40 г. С времето истината ще излезе наяве. Ватиканът знае истината, вероятно и Америка знае

Яке на Джанет Джексън бе продадено на търг за $ 81 250

Яке на Джанет Джексън бе продадено на търг за $ 81 250

Яке във военен стил на певицата Джанет Джексън от турнето й от 1990 г. "Rhythm Nation" беше продадено на търг за 81 250 долара, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА. Наддаванията, организирани от аукционната къща "Джулиънс окшън", се проведоха в Бевърли хилс. Якето беше звездният лот сред сценичните костюми и други изложени на търг предмети на Джанет

Слабаков на биричка

Слабаков на биричка

Не изневерява на навиците си евродепутатът Андрей Слабаков. Той бе засечен сладко-сладко да си пийва биричка, след което се запаси сериозно с бутилки и за вкъщи. Снимки: "България

Григор разгледа Боянската църква

Григор разгледа Боянската църква

Григор Димитров се прибра за кратко в България и използва свободното си време, за да разгледа Боянската църква.  В неделя звездата ни в тениса става на 30 години, а през следващата седмица ще играе на турнира в Женева. "Днес, колегите от Боянска църква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от

518 са новите заразени с коронавирус - 3,6% от тестваните, 1991 излекувани (Инфографики)

518 са новите заразени с коронавирус - 3,6% от тестваните, 1991 излекувани (Инфографики)

518 са регистрираните нови заразени с коронавирус в България или това са 12 случая повече от вчера. Това разкриват актуалните данни от Единната информационна система. Изследваните проби за последното денонощие са 14 126. Излекуваните за последните 24 часа са 1991 души, а общият им брой е 361 993. 4 832 са хоспитализирани общо в болници

Състоянието на Владимир Каролев остава тежко, спешно оперираха глезена му

Състоянието на Владимир Каролев остава тежко, спешно оперираха глезена му

Остава тежко състоянието на Владимир Каролев, днес по спешност беше опериран глезенът му. Това съобщи за Агенция „Фокус“ директорът на УМБАЛСМ „Пирогов“ проф. Асен Балтов. „Състоянието на Владимир Каролев е непроменено, все така тежко е. Интубиран е, на апаратна вентилация е. Днес му беше опериран глезенът по спешност от проф. Диян Енчев

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Почина сестрата на Красимир Каракачанов

Внезапно почина Светлана Каракачанова - Немска, сестра на лидера на ВМРО и доскорошен вицепремиер и военен министър Красимир Каракачанов, разказаха негови близки. Тя беше шеф на правната дирекция в Националната здравно-осигурителна каса. Новината съобщи първо dir.bg. Трагедията с 49-годишната Светлана се е случила в края на април