Пепа Секса в най-скандалното си интервю: Свалям на Бойко моряшката фланелка

Приятел
Автор: БД Онлайн

Пепа Секса в най-скандалното си интервю:
Свалям на Бойко моряшката фланелка

Божинов е трътляк, Ники има глава като контрабас

Скрих се от Жоро Илиев на село

Камелия се продаде за 7 бона

Взеха Глория от Дунав мост

40-годишен юбилей чества днес ветеранката в попфолк гилдията Пепа Петрова. Изпълнителката, която се прочу с хита "Синя прашка", направи разтърсващи разкрития единствено пред "България Днес". Тя извади кирливите ризи на своите колежки. Пепа Секса разказва и шокиращи истории от мутренските времена, когато е пяла на Жоро Илиев. Певицата има дете от загиналия при нелеп инцидент на морето бизнесмен Косьо Александров.

Добромир ДОБРЕВ

- Пепа, какво ти взе и какво ти даде животът до момента?
- Освен основните неща - популярност, фенове и внимание, не ми е дал нещо повече. Аз съм си останала такава, каквато съм си била винаги. Евала на хората, които ме разбират, защото моят език е малко по-пиперлив. Животът ми взе само вниманието към детето. Няма да празнувам рождения си ден. Ще се почерпим вкъщи в тесен семеен кръг. Имам сериозни проблеми, майка ми е болна от рак и не ми е до празненства. Това е първият ми рожден ден, в който няма да очаквам подаръци.
- Тежи ли ти, че не си част от двете големи музикални компании в попфолка - "Пайнер" и "Ара"?
- Плащам си на Виктор Касъмов за ротация на клиповете по телевизията. Но така ми е по-добре, да работя сама. Защо да ми вземат 50% от приходите? Поне да ми помагаха с нещо при създаването на песните. Сега, като излезе нова песен, плащам 1-2 месеца, докато ми стигнат парите, и се върти в ефира. Голяма работа, че не съм част от фирмата.
- Кога ще видим нови песни от теб?
- Имам вече две завършени сръбски песни. Едната от тях е дует с техен известен рапър. Имам и две български парчета, по които работя. Ориентирала съм се в последно време към Сърбия, защото там участията се плащат в евро. Ето ги къде са до нас, на 3 часа път. Хората там не държат на някакви супер луксозни корекомски клипове за по 30 бона и нагоре. Достатъчно е да запишеш хубава песен и да направиш лайв по телевизията. Тук певици много, макар че повечето от тях са еднодневки. В Сърбия възрастта няма значение. Даже за тях аз съм младо агнешко. А и им е интересно как една българка говори перфектно техния език.
- У нас кой плаща тези скъпарски клипове?
- Сами си отговорете. Кои колежки правят такива клипове - тези, които имат някой зад гърба си. Аз, ако имам богат мъж, ще го накарам да си даде парите, за да обиколим света, а не да ги дава на продуцентите. Жалко е голяма част от българите да сядат на трапезата само с хляб и сол и да се чудят как да свържат двата края, а някои да снимат клипове в Рио де Жанейро и с обувките на Лейди Гага за 10 бона. На мен слава не ми трябва, и кучетата ме познават в парка. За мен цял живот пеенето е било единствено работа, за да храня семейството си. По образование съм учител по музика.
- Галена направи порноклип и проби. Ти изпя за синята прашка и стана известна. Сексът ли продава?
- Така е. Когато записах "Синя прашка", три пъти ме каниха да се снимам гола в "Плейбой". Тогава отказах, защото бях майка на бебе, а тъкмо ми тръгваше кариерата, исках да пробия с музика. Сега, на 40, бих се снимала и ще покажа повече, отколкото могат да покажат колежките ми, които са на 20 години. Предлагаха ми от 3500 до 5000 лева, а в същото време в Гърция даваха много повече на момичетата. Нас искаха да ни ползват за канарчета. Да ми гледа всеки тираджия п*чката за 5 бона, не се съгласих. Веднага след това предложиха на Камелия да я съблекат и Митьо Пайнера я продаде за 7 бона.
- Как се роди онзи твой хит?
- Мен песента "Синя прашка" още ме храни. Все още ме канят на участия заради нея, въпреки че след нея имам пет албума. Тя беше гласена като дует за Кондьо и Лия, но двамата не си платили два бона и така ми я дадоха на мен. Седнахме и сами измислихме текста. Прашката е синя, защото бившият ми приятел беше голям фен на "Левски".
- Наскоро Бойко Борисов се появи с моряшка фланелка, каквато ти възпяваш. Привлича ли те сексуално премиерът?
- Той си има други фаворитки от нашата гилдия. На частни партита кани Ивана, Десислава. Иначе, ако ме покани, с удоволствие бих му свалила моряшката фланелка и бих му показала синята си прашка.
- Футболистите се натискат на фолкпевици. Теб зарибяват ли те?
- Аз не си падам по футболисти, не са мой тип мъже. Повечето са пълни лигльовци. Нито Валери Божинов ми харесва - този трътляк, нито Ники Михайлов с глава като контрабас. Аз обичам да съм различна. Не може всички където се бутат, и аз там. Едно време и Жоро Илиев, лека му пръст, искаше да мина през него като всички останали. Обаче избягах на село от страх. И на мен ми е определял среща, докато съм пяла по кръчмите. Скрих се и не съм била с него, затова и ме няма в книгите на Георги Стоев.
- Нямаше ли да ти е по-лесно, ако беше влязла в това обкръжение?
- Може би съм свикнала да правя нещата по трудния начин още от малка. Така съм научена. Явно ми е селски манталитетът.
- Често ли пееше на компанията на Главния?
- Пяла съм му много пъти, беше много щедър откъм бакшиши.
- Била ли си заплашвана?
- В тяхната група имаше един, на когото бях голяма слабост. Наричаха го Македонеца. Пробиваше си бузата с безопасна игла, без да му потече капка кръв. Харесваше да му пея родопски песни. Веднъж беше предрусал много. Както му пеех, извади пистолета си и ми го опря в главата. Шокирах се, но запазих самообладание. Не знаех дали няма да натисне спусъка, ако спра да пея, затова продължих, но кръвта ми се смръзна. Охраната на Жоро Илиев изпоналяга, също не знаеше как да реагира в този момент. Накрая един от тях му махна пистолета и всичко приключи.
- Кои бяха любовниците на Жоро Илиев?
- Много мои колежки. Едни за еднократно, когато ходеше в "Кошарите" за една нощ. Други малко по-трайно.
- Говори с имена.
- За Глорийка всички знаем, че квалитетът на клиповете й скочи рязко, докато беше с него. Доколкото аз знам, тя е била проститутка на Дунав мост. Оттам си я взема един клиент, който е бил собственик на заведение по техния край. Почва в кръчмата му и така става певица, после я разхвърлят насам-натам. Кали също беше с Жоро Илиев. Много хора си мислят, че и аз съм търсила да си хвана милионер.
- Все пак имаш дете от покойния вече бизнесмен Косьо Александров.
- Когато се запознах с него през 2000 година, той нямаше 2 лева в джоба. Живеехме в една кутийка само с моите спестявания. Аз работех в БИАД, а той отговаряше за танцьорките и оркестъра. Слави Бинев му даваше фиксирана заплата от 5 хиляди лева, а после го глобяваше с по 10 бона. За да му родя дете, естествено, че съм била влюбена в него. Забременях и реших, че няма да махна бебето.
- Какво се случи, след като ви се роди Маги?
- Бяхме 2 години заедно, но той взе да трупа пари като бизнесмен и много се промени. Ако бях като всички останали, да търпя изневери и унижения, сега можех да имам имуществото, което остави на законната си съпруга. Но аз не избрах този живот. Трябваше да търпя да ме мачка, да ме прави на хахава, а аз си имам достойнство. Просто мъжете с пари искат да имат всички и в същото време не са с никоя. След Косьо имах предложение за годеж от друг мъж, но не го приех.
- Успя ли да прежалиш Косьо?
- Той за мен е отдавна мъртъв, още преди инцидента. След като си тръгнах, опитах да влезем в нормални отношения като родители. Той отказа да вземе детето няколко пъти и прекратих контактите. На него му дойде добре дошло, че му забраних да вижда Маги. Последно беше на рождения й ден, когато тя направи 1 годинка. И до последно, преди да почине, тя не го е виждала.
- Дъщеричката ти как приема липсата на баща?
- Тя питаше за него до петия си рожден ден. Интересуваше се дали й се е обаждал тати да я чуе и когато разбра истината, спря да говори за него. Оттогава прибрах дори албумите със снимки и той не съществуваше за нас. Аз съм мъж в женско тяло, тя е по-чувствителна, по-любвеобилна. Започва да вижда злобата в хората, женската завист.
- Негов съдружник беше Петко Димитров. С него в какви отношения си?
- Петко стана известен, когато тръгна с Ели Гигова. Когато работех в БИАД, той паркираше колите отпред, никой не го бръснеше за нищо. Тогава деколтето ми преливаше с банкноти от бакшиши. Той вървеше след мен, навеждаше се и събираше изпадналите пари. Сега много му порасна работата.
- Сега има ли проститутки в чалгата?
- Голяма част от колежките ми са проститутки. Алисия как се е запознала с Божинов? Била е момиче на повикване, когато е отишла при него. Сегашната Теди Александрова каква мислите, че е? Всичко друго, но не и певица.

Сървайвърът Марчо Марков пусна лимитирана серия тениски

Сървайвърът Марчо Марков пусна лимитирана серия тениски

Най-добрият фитнес треньор в България – Марчо Марков, пусна лимитирана серия тениски със своя лик. Тениските са черни с щампа, създадена от авторска рисунка. Тя е дело на момче, което е част от груповите тренировки по кикбокс и муай тай, които Марчо Марков води в Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Идеята се зародила по време на миналогодишния лагер на

Риалити звезда с любимец на разходка

Риалити звезда с любимец на разходка

Риалити звездата Катя от "Игри на волята" се посвети на домашния си любимец. Красавицата излиза по домашни дрехи, за да задоволи нуждите на кучето си, като през цялото време говори по телефона. След като прави няколко бързи кръгчета около жилището си, Катето се прибира у дома. СНИМКИ: България

Мастършеф се изолира от света със слушалки

Мастършеф се изолира от света със слушалки

Със слушалки, за да не чува градските шумове, и бодра крачка последният победител в "Мастършеф" Ивайло Спасов кръстосва столичните улици. Майстор кулинарят не беше с маска на открито, шапката му беше накривена на една страна и изглеждаше като спокоен и щастлив човек. Снимки: България

Бухалчета пазят Дънди от зараза (Снимки)

Бухалчета пазят Дънди от зараза (Снимки)

Ексцентричният ководещ на "Папараци" Даниел Пеев-Дънди е нестандартен дори в спазването на противоепидемичните мерки, видяха топпапараците на "България Днес". Нахлузил пембен шал с щамповани бухалчета вместо маска, Дънди напазарува храна за вкъщи и се метна на возилото си, където, сваляйки протекцията, запали лакомо цигара

Най-четени

Поппандов СКОЧИ на Гери Дончева

Поппандов СКОЧИ на Гери Дончева

И моделките са на първа линия, смее се Георги Мамалев Актьорът възмутен как манекенката може да се ваксинира, а не някой учител или медик Павел Поппандов скочи на Гери Дончева! Актьорът недоумява как моделката се е ваксинирала срещу COVID-19 преди редица лекари, учители и хора в рисковата група. Както е известно

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа сила

Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа сила

Ако се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят Визитка: Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Провидя страшния пожар във влака по линията София - Кардам. В началото на 2014 г

Забраниха на Златка да е балерина

Забраниха на Златка да е балерина

Не намира търсения отклик у феновете си Черната Златка с последната си фотосесия, която я представя като балерина по време на тренировка. "Злати, нищо лично - харесвам те, ама това не е правилно. Падьоми, колена, гръб. Има още много да потренираш, да не кажа, че на тази възраст е невъзможно. Не се обиждай

Мария Илиева пусна детето при бившия

Мария Илиева пусна детето при бившия

Малчуганът в компанията на доведената си сестра, поп звездата се готви за "Капките" Бившият любим на Мария Илиева отново успя да прекара време със сина им Александър, видя "България Днес". Чаровният малчуган посрещна изминалите празници в компанията на татко си Георги и семейството му. Младокът събра двете си отрочета - първородния му син от поп

Буковска: Приключих с голите сцени!

Буковска: Приключих с голите сцени!

"Децата ми не са гледали нито една моя роля!", казва звездата  "Дотук бях с голите сцени! По принцип някоя ситуация може да бъде еротична и с облечени актьори, но при мен не се получаваше точно така. Но каквото било - било! Казала съм си, че вече като майка с деца, които са в социума, това със събличането свърши

Жанета Осипова и Мария с тайни партита за ЧРД

Жанета Осипова и Мария с тайни партита за ЧРД

Фолкпевицата празнува със снахата на Долорес Арсенова, Гери Никол куфее на другия купон Пандемията не спира най-известните купонджийки да празнуват. С тайни партита фолкпевицата Мария и плеймейтката Жанета Осипова отбелязаха рождените си дни. Заради затворените нощни заведения и двете избраха интересни алтернативни варианти

Лотарията фалира

Лотарията фалира

Компанията "Ню геймс", чрез която оперираше "Национална лотария" на Васил Божков, официално е обявена във фалит с решение на Търговското отделение на Софийския градски съд. Това показва проверката на "България Днес". Решението е по дело за искане за обявяване на несъстоятелност на компанията, заведено от Станимир Димитров

Майкъл Чорни в тежък развод

Майкъл Чорни в тежък развод

Тежка година преживява Майкъл Чорни. Бизнесменът и бивш собственик на "Левски" не само се раздели със съпруга си Никол Райдман, но и е съден от нея. Вече няколко месеца тече делото, което цял Израел следи със затаен дъх. Никол и 69-годишният милиардер сложиха край на брака си в началото на 2020-а след 11 години заедно и две деца

Розмари влюбена в Бузлуджа

Розмари влюбена в Бузлуджа

Странно любимо място има Розмари. Моделката признава, че е ходила често-често до Бузлуджа. "Безброй пъти съм посещавала този масивен космически кораб, построен по време на комунизма. Всеки път откривам нещо различно", разкрива Розмари под видео от последното си качване до

Саня Борисова отмята задачи

Саня Борисова отмята задачи

Шопинг, тренировки, шофиране - всекидневието на Саня Борисова е много натоварено, видя "България Днес". Чаровната актриса си върши всичките задачи напълно сама и се справя повече от отлично. Дори успява да си намери място за паркиране, което в София е сериозно предизвикателство. Снимки: "България

Най-коментирани

Маша с пръстен за 400 бона

Маша с пръстен за 400 бона

Бившата половинка на Григор Димитров - Мария Шарапова, се радва на доста скъп годежен пръстен. Бижуто, което Александър Гилкс сложи на ръката й наскоро, струва $400 000. То е изработено по поръчка от Джесика Маккормак. Отличава се с изумруден петкаратов диамант. Гилкс предложи брак на Маша през декември

Моника В. се сгоди за милионерка

Моника В. се сгоди за милионерка

"Казах "Да"!", хвали се Моника Валериева и показва снимка, на която... жена й е паднала на коляно пред нея и държи лявата й ръка. Всичко обаче е на шега за забавна фотосесия с нея и приятелката й Доника, която едно време се прочу като "Мис Милион" след печалба от лотария. Двете обикаляха света и заведенията, но после се появиха слухове

Пилар е кралица на вълците

Пилар е кралица на вълците

Съпругата на капитана на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос - Пилар Рубио, направи свой прочит на "Червената шапчица". Тя позира с черна наметка с качулка и два черни вълчака. Тв водещата и модел засне специална фотосесия на снега, който изненада Испания наскоро. Пилар явно никак не се бои от студа. Тя е по черно боди и наметка с качулка

Преслава се събужда от зимен сън

Преслава се събужда от зимен сън

"Време е да стана от зимния сън". Така описа началото на тренировките си Преслава. Фолкдивата му отпуска края покрай карантината. Заради неработещите заведения Преслава води съвсем различен начин на живот. Студеното време навън още повече усложнява ситуацията за певицата. Тя почти не се движи, затова решава да си купи бягаща пътека

Нора по бельо

Нора по бельо

Нора Сегура надмина себе си и буквално подпали мрежата. Половинката на бившия вратар на "Манчестър Юнайтед" и "Евертън" Тим Хауърд зарадва феновете с поредния горещ кадър. Този път моделката не позира чисто гола, но ефектът е същият. Блондинката е по розово бельо. Тя е избрала дантелено боди, което повече показва, отколкото да скрива нещо

Орлин Павлов учи щерката си на песни

Орлин Павлов учи щерката си на песни

На детски песнички учи Орлин Павлов дъщеря си Елизабет. Музикантът се заема със задачата да научи малката си наследничка на малчуганския вечен хит "Зеленчуци който не яде". Елизабет, която след ден ще навърши 2 годинки, в захлас слуша своя татко и се опитва да повтаря думичките от текста. В края на изпълнението певецът иска от дъщеря си целувка и

Сърчаджиева си говори с починалата си майка

Сърчаджиева си говори с починалата си майка

Мислено си говори с майка си Алекс Сърчаджиева. Родителката на актрисата - Пепа Николова, на 23 декември щеше да навърши 74 години. "Говорим си. Много неща си казваме - някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Смятам, че хората отиват на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат, вярвам в това

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Египетската звезда Мохамед Салах успокои феновете на "Ливърпул". Голмайсторът на "червените" иска да остане още дълго време на "Анфийлд" и да печели трофеи. През последните седмици се появиха информации, че Мо не се чувства щастлив и иска да премине в "Реал" (Мадрид) или "Барселона". "Не знам какво ще се случи - коментира Салах пред норвежка

Емилия вдига гири

Емилия вдига гири

Без бельо, но с гири в ръце - така спортува Емилия! Изпълнителката, която миналата пролет зовеше да си останем у дома, а после призова да отворят бизнесите, се пусна в сиво екипче, но не намери за нужно да тури сутиен отдолу и подчерта перфектни силиконови

Родна актриса с награди от Йю Йорк и Прага

Родна актриса с награди от Йю Йорк и Прага

Награди от Ню Йорк и Прага спечели актрисата Евелин Костова. Младата майка е отличена заради работата си в американския късометражен филм "Принуда". Костова е спечелила симпатиите на журито и в двата форума, похвали се самата тя. "Щастлива съм, че съм част от този проект! Благодаря на всички замесени", казва Евелин

Маша с пръстен за 400 бона

Маша с пръстен за 400 бона

Бившата половинка на Григор Димитров - Мария Шарапова, се радва на доста скъп годежен пръстен. Бижуто, което Александър Гилкс сложи на ръката й наскоро, струва $400 000. То е изработено по поръчка от Джесика Маккормак. Отличава се с изумруден петкаратов диамант. Гилкс предложи брак на Маша през декември

Пилар е кралица на вълците

Пилар е кралица на вълците

Съпругата на капитана на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос - Пилар Рубио, направи свой прочит на "Червената шапчица". Тя позира с черна наметка с качулка и два черни вълчака. Тв водещата и модел засне специална фотосесия на снега, който изненада Испания наскоро. Пилар явно никак не се бои от студа. Тя е по черно боди и наметка с качулка

Нора по бельо

Нора по бельо

Нора Сегура надмина себе си и буквално подпали мрежата. Половинката на бившия вратар на "Манчестър Юнайтед" и "Евертън" Тим Хауърд зарадва феновете с поредния горещ кадър. Този път моделката не позира чисто гола, но ефектът е същият. Блондинката е по розово бельо. Тя е избрала дантелено боди, което повече показва, отколкото да скрива нещо

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Салах: Искам да остана в "Ливърпул"

Египетската звезда Мохамед Салах успокои феновете на "Ливърпул". Голмайсторът на "червените" иска да остане още дълго време на "Анфийлд" и да печели трофеи. През последните седмици се появиха информации, че Мо не се чувства щастлив и иска да премине в "Реал" (Мадрид) или "Барселона". "Не знам какво ще се случи - коментира Салах пред норвежка

"Болоня" привлича вратар на "Левски"

"Болоня" привлича вратар на "Левски"

Италианският елитен "Болоня" ще опита да привлече вратаря на "Левски" Иван Андонов. 17-годишният юноша на "сините" е харесан от скаути на тима, воден от сръбската легенда Синиша Михайлович. Според италианските медии от "Болоня" съвсем скоро ще стартира преговори за таланта. Андонов подписа професионален договор с "Левски" миналата година

Кръстев гласен за резерва в "Троа"

Кръстев гласен за резерва в "Троа"

Филип Кръстев най-вероятно ще бъде със статут на резерва във френския втородивизионен "Троа". Местното издание Lest-eclair отбелязва, че българският футболист трудно би пробил до края на сезона в състава на треньора Лоран Батле. Желанието на наставника било да привлече двама други играчи и пристигането на Кръстев е доста изненадващо

Баутиста Агут: Като в затвор сме

Баутиста Агут: Като в затвор сме

Роберто Баутиста Агут стана поредният тенисист, който се оплака от условията в Австралия. Както е известно, всички състезатели са под двуседмична карантина преди началото на първия турнир от Големия шлем. Тенисистите са затворени в хотелските си стаи, където правят импровизирани тренировки. "Все едно сме в затвор - заяви Баутиста Агут пред

Участници във "Фермата" газят мерките

Участници във "Фермата" газят мерките

Даяна Ханджиева се върна при бившия си Правят си купонче, където се събират повече от позволеното След Милко Калайджиев, манекенките, заведенията в Пловдив и София и участниците в предаването "Фермата" погазиха мерките. Те се събраха на парти, като от качените кадри в мрежата се вижда, че присъстващите са доста повече от максималния брой от

Актьорът Веселин Ранков: Разделих се с жена си

Актьорът Веселин Ранков: Разделих се с жена си

На 29 г. ми поставиха грешна диагноза рак, объркаха документи "Сам съм, посрещнах новата година без муза, така да се каже. Разделих се с партньорката си. Но така се случва в живота". Това сподели пред "България Днес" актьорът Веселин Ранков, който през последните години се прочу като екранен шофьор на Марта Вачкова в лекарската сага "Откраднат

Грешките на баба Ванга

Грешките на баба Ванга

Не познава и собствената си смърт Предсказанията на пророчицата не винаги се сбъдват Петричката пророчица баба Ванга е прочута с предсказанията си, които се сбъдват, по целия свят. Тя прави обаче някои предположения за бъдещето, които остават само думи, изречени от гадателката. Това се случва и с деня на петте двойки. 22.12.2020 г