Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5245305 www.bgdnes.bg

Ясновидец №1 Марияна Николаева: Виждам отвличане на дете на министър

Коя е тя
Марияна Николаева е на 33 години от Варна. Работи като пощальон в Централната поща на морската столица. Тя е сред най-даровитите феномени у нас, победителка е във втория формат на тв предаването "Ясновидци" по Би Ти Ви. В него ясновидката се справи успешно със 17 от общо 25-те изпитания и изпревари всичките си конкуренти. Марияна е омъжена, с две деца.

- Марияна, спечелихте формата "Ясновидци" в конкуренция с доста свои колеги. Работите и в момента с полицията по разкриване на тежки престъпления. Казвате, че можете да "виждате" хората като на скенер, как ги виждате?
- Виждам ги отвътре и отвън - аурата, излъчването им. После ставам свидетел на тяхното минало, настояще и бъдеще. Наслагва ми се информацията като на филм. Понякога кадърът ми се движи много бързо, но се съсредоточавам върху датите, имена на хората и важните моменти за тях. В този смисъл всичко е индивидуално. Има различни типажи личности - с добри и лоши аури. Повечето си личат отдалеч, когато имат проблем. Тогава гледам да ги "изчистя", за да може човекът да продължи напред. Случвало ми се е например и да идва някой при мен с конкретен проблем, а пък аз да виждам друго, което му пречи и от което се е появила неприятната картинка. Помагам му.
- Обучена ли сте да разпознавате магиите например? Те съществуват ли?
- Да, разбира се, след като има подобни училища, значи са факт. Аз не съм се учила от никого. Излиза ми пред очите какво и как трябва да направя индивидуално за всеки.
- Как може човек да разпознае, че е "омагьосан"?
- Магиите могат да бъдат от различно естество и да действат по различен начин. Няма магия, която да не действа. Колкото и да казвате: "Аз не вярвам и мен не ме хваща", това не е така. Лошото е, че колкото по-дълго действа, толкова по-лошо удря. Менталните магии действат най-бързо и могат да унищожат човек за няколко часа. Те удрят предимно слънчевия сплит, както и четвъртата чакра, която е свързана със сърцето. На този принцип се изготвят магиите в Русия и близките руски републики. Относно вуду магиите самият принцип е, че блокират енергийните канали на жизнената енергия. По самото тяло текат жизнени енергии или меридиани, които са обяснени по-подробно от китайската медицина. Има точки, които, ако се блокират, може да настъпи смърт в рамките на 24 часа. В България, слава Богу, не сме толкова лоши и като цяло не желаем смъртта на хора. Преобладават магиите за проблеми в семейства, както и финансовите. У нас в пълна сила важи поговорката: "Аз може да съм зле, но комшията трябва да е по-зле". Колкото до признаците, че сте омагьосан, те са следните: миглите на очите ви падат рязко надолу или се "къдрят"; често се появяват тъмни кръгове под очите, разболявате се постоянно поради слаб имунитет. Ако е засегната четвъртата чакра с магията, се получава изтръпване на лява ръка и десен крак. Освен това често имате забавени реакции, трудно взимате решения, понякога се получава залитане и резки проблеми с кръвното налягане. В някой от случаите се получава и повръщане, липса на сън и безпричинна раздразнителност.
- На себе си врачувате ли, болести познавали ли сте си?
- Гледам на мъжа ми и оттам виждам какво ще стане с мен. Основните неща от живота си ги виждам. Баба ми е разказвала как като съм била на 3 години, ми е направена магия. От будно дете съм се превърнала в жив труп и не съм ставала от леглото. Тогава тя отишла при ходжа, за да ми чете молитви. Благодарение на него съм се оправила. Имах и тежка операция от жлъчка. Ако лекарската намеса беше закъсняла, можеше и да се пукне. Извадиха ми шепа камъни.
- А духовете на умрелите как ги виждате?
- Когато бях в осми клас, започнах да виждам духове на умрели. Дори като ходех по улиците и край хората, ми се явяваха починали техни близки. Майка ме заведе при една жена да ми лее куршум. След това спрях да виждам духове. Сега от време на време пак се появяват. Случи се, като снимахме при скулптора Георги Чапкънов в предаването "Ясновидци". Видях починалата му майка, която искаше да му каже нещо. И му го предадох. Но това е само между нас. Иначе при мен дарбата включва всички сетива - освен картини усещам миризми, болка, вкус и чувам гласове. За връзка с починалите при мен се носят различни предмети на човека в зависимост от религията му приживе. Например ако е християнин, се изисква да носите цвете в саксия с червен или бял цвят. За връзка с мюсюлманин - пак цвете в саксия с бял или червен цвят, но и бяла свещ, а за починал католик се носят три броя бели свещи, червен конец, кристална купа и пак цвете в саксия с бял или червен цвят и т.н.
- Наследствена ли е дарбата ви?
- Моят дядо, когото не помня, защото е починал, като съм била малка, е бил с такава дарба. Стоял, гледал хората в очите и им казвал какво ще стане с тях и какво трябва да направят, за да се предпазят.
- Преди време предсказахте ескалацията на бежанската криза, преди атентата във Франция, какво ни очаква нас, българите?
- Бежанската вълна се насочва основно към Централна и Западна Европа. Обаче във Франция ще има отново атентати и оттам ще започнат да ги връщат. Унгария тотално ще затвори границите си. Оттам те ще се пренасочват към Украйна, която ще ги приюти. Няма опасност за българите, ние и финансово не можем да поемем много бежанци. Но заради прииждащите хора ЕС ще се разпадне. Последни ще се откажем от него ние и Германия.
- У нас ще има ли трагедии и какви?
- Катаклизми няма да има, леки наводнения и трусове със сигурност, но няма да са сериозни. Виждам проблем обаче с отвличане на дете на министър, който не може да изпълни професионален ангажимент и заради него може да му се случи това сплашване. Но то няма да е фатално. За съжаление ни чакат поне още 3-4 убийства отново на бизнесмени или богати хора.
- Кой е виновен за последните две криминални престъпления, г-жо Николаева?
- Хора, които не са българи. Смятам, че посегателствата не са свързани помежду си. Виждам поръчител за едното, но не ми е ясен образът му. Той е свързан с наши съседки - Сърбия или Турция, може би е там някъде или е оттам.
- Казахте по телевизията, че трагедията, която сполетя президента Плевнелиев, който загуби първородния си син, е кармична, защо?
- Да. Той неведнъж е заявявал, че вярва в прераждането, бил е овчар в по-миналия си живот. Лошата му карма обаче се е натрупала непосредствено до това му прераждане - в миналия живот. Тогава е бил влиятелен масон от еврейски произход. Живял е в Германия. Занимавал се е със събиране на реликви. По времето на Хитлер при него са дошли хора, които са го заплашили, че ако не каже къде крие реликвите, ще отнемат живота на семейството му. След като той е избрал да не сподели това, семейството му е било избито. Сега затова изкупи кармата си, като даде жертва от своето семейство, за да изплати миналото.
- А за България каква карма виждате?
- В моите виждания около 2019 година ще се оправим. Тогава ще се подобрят образованието, здравеопазването, ще имаме икономически растеж. Всичко това ще бъде свършено от поколението на малчуганите, които са носители на новата енергия. Те ще ни спасят.

Телефон за контакт с ясновидката:
0894 835-995

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама