Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5763827 www.bgdnes.bg

Баба Веси - новият БГ идол!

Мистериозната жена измести Джорджано от сърцата на феновете

Доли ТАЧЕВА

България си има нов интернет идол - баба Веси! Бойната интернет сензация направо разби на пух и прах старозагорското чудо Джорджано. Шантавата пенсионерка набира скорост всеки ден. Тя вече има над 7500 последователи за разлика от вече залязващия Мирослав Стоянов, който изостава с около 3500 фена.
Наскоро нашумялата Веселка спечели публиката със своите разнообразни видеа, които вече са над 20. Някои от тях имат повече от 40 000 гледания, което е рекорд за българско видео.


Хората могат да видят бойното бабе във всякаква светлина във видеата. От чалга фурия чак до фитнес инструктор и здравен консултант. Баба Веси създава и собствени хитове по подобие на Джорджано, сред която е "Аз съм вашата хищна котка".
Част от клипчетата са преведени на английски език, вероятно за широката световна аудитория, която ще остане в плен на дарбата на нашенската баба. Коментарите под клипчетата не спират да валят. Някои хора шеговито провъзгласяват нана Беси за новия X фактор на България. Други нямат търпение да качи следващото видео. Разбира се, не липсват й подигравателни коментари, на които щурата баба не остава длъжна и казва: "Скъпи хейтъри, аз какво съм ви виновна на вас, че и двете ви ръце са леви?! Леваци с леваци такива!", хока тя хората, които не й симпатизират.

Реклама


Миналата седмица Веселка хвърли нова бомба в интернет. Новоизгрялата звезда ще кара мотор, и то на задна гума- не къде да е, а в центъра на София! Заради феновете си бабата се е нагърбила с нелеката задача да покаже шофьорските си умения. Моторът, който смята да яхне, е стар, но по думите й е мощен като звяр. Баба Веси играе на компютърни игри и твърди: "Може би сте забелязали, че качвам гейминг клипчета. Появиха се някои "доброжелатели", които се съмняват и казват, че не аз играя в тях. Същото ще се получи и ако кача клип, в който ви показвам как си карам мотора на задна гума! За това реших следното: ще карам моя стар мотор на задна гума в центъра на София! Всеки, който желае, може да присъства лично на събитието. Може дори да ви повозя на задната седалка", провъзгласи духовитата пенсионерка.


Кога и къде точно ще се проведе шоуто баба Веси обеща да сподели в специално видео непосредствено преди събитието.

Най-големият хит на баба Веска е "Аз съм вашата хищна котка". Именно с това изпълнение тя покори, своята аудитория. Ето и част от колоритния текст:
Аз съм по кючека, братче по кючека. Хвърлям аз гюбека всеки кръгъл час. Имала съм партньори, даже по-съблечени. Гледайте кючека, гледай, гледайте. аз съм твоята хищна котка, имам кючекчийска походка, с нея ще те покоря. Раз, раз, раз-два. Кючеци съм играла, даже и на маса. Даже и на маса, даже и с дайре.

Ето линк към култовото изпълнение:

https://www.youtube.com/watch?v=wXyNQ-idko0

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама