Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6127386 www.bgdnes.bg

Скандал: Марешки крещи на Джамбазки в ефир: "Нещастник!"

Жесток скандал се развихри между бизнесмена Веселин Марешки и евродепутата Ангел Джамбазки в телевизионен дебат по темата за правосъдието в ефира на БТВ.

Марешки започна дискусията по темата за корупцията като даде пример с депутатите. Докато са само кандидати за народни представители те видимо се обличали по-скромно, но веднага след като влязат в НС започват да се обличат по-добре, да демонстрират по-добрия си стандарт на живот, купуват си скъпи часовници. Тук Ангел Джамбазки го контрира, като му припомни, че лично е признал, че е давал подкупи и то в национален ефир.

Реклама

Марешки избухна и предупреди, че няма да позволи да се черни името на майка му. "Заради такива нещастници като теб сме на това положение. Ти беше златен пръст в парламента", развика се бизнесменът. Той призна, че веднъж, когато майка му е била със заседнала кост в гърлото и се е наложило да потърсят лекарска помощ, се е наложило да даде пари. "Попитах сестрата, защо се бавят толкова и няма ли да й извадят костта?". По думите му отговорът бил: "Ти какъв син си, че не дадеш някой лев за това?".

Евродепутатът от своя страна го попита дали е чул правилно, че го е нарекъл "нещастник". В този момент водещата се опита да ги усмири.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама