Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6153637 www.bgdnes.bg

Милионерът Дионисиев се прибра от Виена Чества 70 години ЧРД на модния корифей Страхил Гановски

Лили АНГЕЛОВА

Милионерът Борислав Дионисиев кацна от Виена вчера вечерта. Той пристигна у нас, за да присъства на 70-ата годишнина от рождението на кума си - модния корифей Страхил Гановски, видя "България Днес".
Борислав Дионисиев е един от популярните бизнесмени у нас. Почетен консул е на Република Малдиви в България. Бил е журналист, както и инвеститор в разни сектори на българската икономика. Само преди три години сестрата на Гергана Паси - Михаела Калайджиева, му роди син, който носи името на баща си. Дионисиев-старши има и две деца от първия си брак - син Христо и дъщеря Светла. На празненството той пристигна с огромна, с космически размери кола на известна марка, в спортно-елегантен стил и черни очила.


"Никой да не мърда, чакаме кума ми Борето и докато не дойде, затваряме вратите на ресторанта", пошегува се Страхил Гановски малко преди най-добрият му приятел да дойде и уважи събитието му.

Реклама


Първият организатор на конкурс за красавици у нас "Мис Родина" през 1988 г. бе най-добрият приятел на покойния Иван Славков-Батето, както и шеф в школата на ЦСКА на знаменити борци от миналото - Илия Павлов, Атанас Комшев и много други. Двамата с Борислав Дионисиев се познават покрай БНТ и факта, че бизнесменът е бил международен журналист.


"Щастлив съм, че събирам най-добрите си приятели на купон, дано още 70 години сме заедно", пожела си Гановски.
На празненството с маркови подаръци се отчетоха и най-добрият сърдечен хирург у нас - доц. Иво Петров, който дойде със съпругата си, Мис Вселена и Мис Свят България - Венета Кръстева с приятеля си - гръцкия доктор Костас Устабасидис, Петко Петков от "Трамвай номер 5" и жена му, строителни предприемачи, шефове на зеленчукови борси, красавици и бизнесмени.


"За съжаление Валя Славкова не успя да дойде, но с нея ще се видим утре", сподели Страхо, който бе поканил и жената на Батето – Валя, на събитието, но тя не дойде.
За настроението на всички цяла вечер се погрижи Радо Шоу и приятелите му. Той поздрави компанията с италиански канцонети, разказа и куп смешни вицове. В края на вечерта компанията се разтанцува с хора и блусове, а масите бяха отрупани с марков алкохол и храна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама