Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6185605 www.bgdnes.bg

Борисов: Надявам се капанът срещу главния прокурор да щракне за тези, които го подготвиха (Видео)

Червените олигарси правят срещи, за да излезе виновен Цацаров - игра срещу институциите, смята Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов присъства  на освещаването на новопостроения православен храм "Успение на Пресвета Богородица" в кв. "Аврен" в град Ямбол.

Реклама

"Надявам се, капанът срещу главния прокоро да щракне за тези, които го подготвиха", заяви Борисов пред журналисти в Ямбол. Сега червените олигарси се опитаха от болната глава на здравата да прехвърлят и да вкарат в капан и прокурора, каза още той.

Сега тези червени олигарси всичко това което направиха прехвърлиха от болната на здравата глава проблема. Аз се надявам, че и главния прокурор, и всички ще обяснят че червените олигарси правят капани много често, трябва много да се внимава с тях. Според мен това е една по-голяма игра, която се играе срещу институциите, каза Борисов. Червени олигарси правят подобни срещи, за да излезе накрая виновен главния прокурор. Те се бяха нагласили може би да завземат всички власти, но за радост се оказа, че българският народ имаше инстинкт че вместо промяна им готвят подмяна. Пак ще напомня кой махната трите посредници за природен газ от Русия за България и защо ги е имало, като всеки е вдигал цената. Дойде ГЕРБ и това го прекратихме. Надявам се, че капанът срещу главния прокурор ще щракне за тези които го подготвиха, защото ще започнат да приказват хора, които много пари са влели в президентските и парламентарните избори, смята Борисов.

"В кариерата си не съм говорил нито веднъж за дело с Цацаров", категоричен е бъдещият премиер.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама