Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6595158 www.bgdnes.bg

Дамски дрехи в основата на гардероба за всяка жена advertorial icon

Ако изберете най-подходящите дрехи, това ще ви помогне веднъж завинаги да решите проблема, с какво да носите и как да спечелите доверие, чрез собствената си привлекателност. За да направите основния гардероб, трябва да систематизирате съществуващите неща.

Дамският гардероб трябва да се състоят от 3 комплекта дамски дрехи – за променящият се есенен сезон, за лято и зима. По този начин се формират нещата, които лесно се комбинират с текстура, цвят и стил. Тези дрехи биха могли да се променя всеки ден, без да е необходимо за една седмица, да замените всички якета, пуловери, ризи, топове, блузи, поли и панталони. Това, което трябва да включи основният гардероб на всяка дама е:

Блуза от коприна или бяла памучна риза. Те перфектно се съчетават с панталони, поли, дънки, костюми. Ризата трябва да подчертае фигурата.

Класически прости дънки, трябва безупречно да паснат върху вас, да бъдат с еднакъв цвят, от качествен материал, така че да ви служат за дълго време. Също така сако, жилетка и дънки са идеално допълнение за по-хладно врене на романтична вечеря.

Кашмир – това е универсално нещо, което винаги изглежда стилно. Малката черна рокля трябва да седи добре и да е лаконична. Дори и да е с опростен на пръв поглед дизайн и кройка, трябва да е от качествен материал, подходящ за вас. Тази рокля трябва да бъде най-вече шик.

Класически черни ботуши с пети – ще изглеждат добре с поли и панталони. Обувките с токчета, високи 10 см. са идеални за класическият костюм. Те са най-доброто съчетание за безупречният стил в работата и в офиса.

Кашмирено палто – няма спор, че то създава благородна и скъпа визия. Достатъчно е само да го комбинирате правилно с изискани ръкавици и шал. Късото кожено яке, перфектно предпазва от дъжд и вятър. За да създадете бляскав образ, то може да се комбинира с шифонена ефирна рокля или с дънки за разходка.

Знаейки тези няколко прости правила, вече знаете много. Или казано с други думи сега вече знаем от какво трябва да се състои гардеробът.

Създавайки основен гардероб, трябва да експериментирате и да фантазирате. Основното не означава, че е скучно. Напротив, ще изберете неща, които няма да ви накарат да се чувствате не на място, какъвто и да е поводът. Те са класически дамски дрехи и не излизат от мода, при това подхождат на всяко телосложение.

Реклама
Реклама
Реклама