Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6615571 www.bgdnes.bg

Мис Тигрова се събра с Цецо Боклука

Двамата купонясват до зори в дискотека

Интернет сензацията Мис Тигрова се събра със своя любовник Цецо. Двамата бяха забелязани да купонясват до светло в популярна дискотека в Студентски град. Те бяха окупирали ВИП бара и се забавляваха в компанията на няколко позастаряващи плейбои от мутренските години.
Ритъмът на купона беше задаван от белокосия мачо. Той стана популярен с прозвището Цецо Боклука от разказите на стриптийзьорката Мая, както е истинското име на Мис Тигрова. Любовникът се превърна в главно действащо лице на порноклип. Креватният екшън беше заснет от Мис Тигрова, а после и качен на розов сайт от нея. Видеото беше свалено, след като Цецо заплашил своето гадже със съд.
Самата Мис Тигрова на няколко пъти се зарече да се раздели с любовника, който има съпруга. Причината беше серия от изневери, както и физическо посегателство.
"Бях брутално пребита от Цецо Боклука - ожали се през септември Мис Тигрова. - Такава жестокост не бях виждала. Молех го да спре. Той не го направи. Накрая избягах от апартамента. Слязох долу по гащи. Казах на един съсед да викне полиция. Бях боса, по бельо и пижама. Полицията дойде. Качихме се обратно в апартамента. За изненада той беше там. Беше ми скрил телефоните."


Очевидно танцьорката е заровила томахавката с Цецо. Тя не се отдели от него, но нямаше настроение за танци. Почти през цялото време Мис Тигрова седеше на стол. За разлика от нея, белокосият мачо не спря да се раздава на чалга ритмите, а барманките го обсипваха със салфетки.
В непосредствена близост до Мис Тигрова и нейния кавалер се бяха събрали звездите на „ВИП брадър“. Скандалният Ловец на мигранти Динко непрекъснато сновеше из заведението, но така и не забеляза Мис Тигрова.
През последните седмици стриптийзьорката Мая обяви, че ще направи сериозна промяна в своя живот. Тя има намерение да се посвети на журналистиката. Танцьорката разкри как повече не иска да бъде свързвана с псевдонима Мис Тигрова. За целта изтри окончателно своята фейсбук страница, която имаше около 50 000 последователи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама