Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6805530 www.bgdnes.bg

Криско и Слави копират стара чалга

Оригиналът на парчето е на цигански

Кавърът на оркестър „Китка“ – "Тошка", събра над половин милион гледания за часове

Дуетът на Слави и Криско, озаглавен "Гледай как се прави", който събра над половин милион гледания в интернет само за броени часове, се оказа кавър на стара ромска чалга песен, установи проверка на "България Днес".

Реклама

В оригинал парчето е на оркестър "Китка" и се казва "Тошка", а вокалът е на ретро попфолк певеца Щилян, който я изпълнява на цигански.

Феновете на старата чалга веднага се сетиха за емблематичния кючек от 90-те и рефрена "както те обичам, ще те открадна", който в новата версия се изпълнява от Слави.

Скандалната колаборация между Дългия и рапъра предизвика огромна вълна от коментари в социалните мрежи. Едни я харесват, други я заклеймиха като нечувано дъно в музиката.

Клипът на бъдещия летен хит е не по-малко скандален. В него главна роля има най-прясната плеймейтка Нора Недкова и още куп сексбомби, които не се свенят да покажат напомпана със силикон плът.

В инстаграм някои от момичетата пуснаха бекстейдж кадри как се гушкат с Трифонов.

Слави също го раздава доста хард в "Гледай как се прави". Водещият демонстрира запазената си марка да се плези, докато пее "ще те изкъртя", "аз съм звяр", ще те открадна", "ще ги убия".

Реклама

Криско е заложил на стайлинг в стил Тупак и е завързал кърпа на главата си досущ като легендарния американски рапър.

"Всичко мога да понеса, но гаврата с Тупак е непростима в това подобие на песен", пише разгневен потребител.

За мнозина дуетът на Слави и Криско е абсолютна изненада.

"Слави на дърти години какво му става? С политика иска да се занимава. Проповядва морал от екрана... Криско ли ще му пее на предизборната кампания?", питат фенове.

"Явно така се прави" е отговорът на защитниците на изпълнителите.

Реклама
Реклама
Реклама