Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6850050 www.bgdnes.bg

Най-секси тенисистката си търси футболист

Юлия Стаматова сама, след като скъса с Анисе от "Лудогорец"

Считаната за най-секси българска тенисистка Юлия Стаматова си търси гадже! 24-годишната красавица е самотна и няма кой да я гушка в леглото вечер.

Чаровната пловдивчанка е необвързана от няколко месеца, след като скъса със звездата на "Лудогорец" Абел Анисе. Юлия обаче не крие, че си пада по футболисти. Стаматова е най-следваната родна спортистка в социалните мрежи и постоянно получава романтични предложения и флиртове. Все още не се е намерил кандидатът, който ще спечели отново сърцето й.

Реклама

Юлия и Анисе се кълняха в любов, но връзката им изненадващо се разпадна в края на миналата година. Двамата изкараха заедно малко повече от година. Според слуховете основната пречка се оказало разстоянието. Абел живее и тренира в Разград, докато Стаматова пътува за турнири из цял свят, а домът й е в Пловдив. Освен това мадагаскарецът се слави с честите си похождения. Той има слаби ангели, а според слуховете е кръшнал на тенисистката.

"Гледала съм на живо негови мачове, разбира се, както и той - мои. И преди съм обичала да гледам хубави футболни мачове. Сега съм фен единствено на "Лудогорец" и Абел", твърдеше Юлето, докато бе влюбена в халфа.

По време на сегашните почивни дни Стаматова се пусна само в компанията на приятелки. Те посетиха по женски ресторант в центъра на София.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама