Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6850193 www.bgdnes.bg

Поли Генова била с чернокож, сегашното й гадже е филипинец

Оказва се, че треньорката в „Гласът на България“ има съвсем сериозна мания към екзотични мъже. Дори в момента певицата има връзка с филипинец. Младокът живее в чужбина и по тази причина двамата не се виждат много често, а Поли пътува постоянно. Наскоро тя призна, че отношенията с въпросния младеж са доста сериозни.

В списъка си със завоевания Генова може да се похвали и със световна звезда - чернокожия изпълнител от британската група „Блу“ Саймън. Задявката между двамата станала покрай участието им в „Евровизия“ през 2011 г. в Дюселдорф, където всеки от тях представяше страната си. Първата им среща била в Амстердам на т.нар. „Малка Евровизия“, която се е състояла преди същинския конкурс в Германия.

Реклама

Тогава Поли случайно се оказала в непосредствена близост до екзотичния красавец заради обща снимка на всички участници. В един момент забелязала, че от блузата на Саймън стърчал част от етикет и вместо да остави певеца да се излага пред фотографите, тихичко му прошепнала в ухото, че ще му го махне.

Последвала благодарствена прегръдка от страна на британеца, но отношенията им останали чисто колегиални до самия край на „Евровизия“.

Партито след конкурса, се оказало мястото, където станала същинската задявка. Поли признава, че тогава до такава степен се замяла от алкохол, че не си спомня последните часове от купона. И макар че отказва да коментира доколко близки са си станали със Саймън и дали са се отдали на интимни преживявания, все пак признава, че на сутринта се събудила не в собственото си легло, а в това на британския си колега.

Двамата обаче нямали никакво време за комуникация, тъй като с отварянето на очите, Поли осъзнала, че до час трябва да е на летището, иначе рискувала да не се прибере в България. В бързината забравила телефона си в стаята на Саймън. Дали си е получила аксесоара или не, не става ясно, но двамата поддържали за кратко връзка по имейл.

За последваща връзка със Саймън едва ли може да се говори, още повече, че по онова време той е сериозно обвързан с моделката Мария Кука. Решил се бил на изневяра с бг изпълнителката, тъй като когато я срещнал, уж бил скаран с половинката си. Поли твърди, че тогава за пъви път е попаднала като трети човек в нечия връзка, любовните триъгълници не били по вкуса й и вече внимавала да не се занимава с обвързани.

Точно в момента певицата играе самата себе си в поредицата „Скъпи наследници“ по Би Ти Ви. Сценаристите на сериала са решили да я представят именно в ситуацията на любевен триъгълник. Героинята й се оказва ябълката на раздора в отношенията между Стефан (Юлиян Петров) и Поля (Рая Пеева) и нищо чудно да стане причина за раздялата им, предават от HotArena.

Реклама
Реклама
Реклама