Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6865855 www.bgdnes.bg

Музикантът Дани Милев на 50: "Биг брадър" ми купи кемпер

Чисто нов луксозен кемпер си купи музикантът Дани Милев. Той бе участник в последното издание на "Биг брадър". Спечеленото от риалити шоуто Милев веднага инвестирал в къща на колела. Това призна самият той в разговор с "България Днес". Вчера популярният композитор и музикант отпразнува своя 50-годишен юбилей.

"Изплатиха ми хонорара от "Биг брадър" и реших да си купя кемпер. Много е готино - спираш, където си поискаш, хвърляш си въдицата, къщата си е с теб. Има си собствена батерия, която произвежда ток. Кемперът има и баня, бойлер, печка, фризер. От доста години си мечтаех за това", обяснява Милев, който има собствен бенд и прави музиката на повечето поп и фолкзвезди.

Реклама

"С жена ми си организирахме един 6-дневен рейд из Гърция. Тръгнахме от Солун, през трите ръкава на Халкидики и стигнахме почти до Кавала. На Неа Перамос улових уникални риби, наречени скатове. Хващат се на един дебел червей, който много наподобява на пишка. Рибата се закопава в пясъка по дъното и тежи много", разкрива Милев. Той е известен като най-добрия риболовец сред музикантите и най-добрия музикант сред рибарите.

"Казаха ми, че били много вкусни. Веднага звъннах на шеф Петров, с който бяхме заедно в къщата на "Биг брадър". Той ми каза, че се готвят като калкан", споделя още Дани Милев. В крайна сметка той решил да пусне екзотичните риби на свобода.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама