Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6866247 www.bgdnes.bg

Прави се на булка, но само на шега: Деси Цонева не иска да се жени

Рано ми е още, от само година имам приятел

"Не съм готова за сватба. Няма да се женя скоро. Рано ни е още да мислим за тези неща. Това е сериозно решение. Все пак ние сме заедно само от една година!"

Това коментира пред "България Днес" дъщерята на покойния журналист Митко Цонев - Деси.

35-годишната дама има връзка с издателя Явор Стефанов. Двамата изживяват истинска романтична приказка, но все още не са готови за голямата стъпка, а именно да сключат брак. Това не им пречи да обикалят по екзотични места, където да свиват любовни гнезда и да се радват един на друг. Последното им приключение завърши на Малдивите. Там двамата влюбени се насладиха на кристално чиста вода, красиви плажове и се поглезиха в подводен ресторант.

Реклама

Малко след като се прибра в България, Деси Цонева се озова на моминско парти на своя близка приятелка. Женската компания купонясва до зори, а водещата, макар и на шега, влезе в ролята на булката. Цонева почти цяла вечер не свали воала на бъдещата младоженка от главата си.

Няма как да не отбележим, че той много й отива, но Деси и преди е носила такъв аксесоар върху косата си. И то не на шега, а на собствената си сватба с Янчо Таков-младши, с когото имат син. Бракът им продължи 2 години и завърши катастрофално. Може би и това е причината към днешна дата Цонева да е толкова предпазлива и да не взима решения, за които може по-късно да съжалява.

Щурата щерка на Митко Цонев бе на косъм от важната стъпка миналата година. С тогавашния си приятел Георги Джамов се бяха сгодили и крояха планове за луда сватба. Деси искаше да се омъжи на пистата в Банско, докато се спуска със ски. Малко след годежа журналистката обяви, че сватба няма да има.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама