Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6918321 www.bgdnes.bg

Скандалната Сузанита Мурад: На 15 г. сексът е нормално нещо

Световноизвестен продуцент ме иска, какво толкова, като пуша цигари?!

Коя е тя

Сузанита е на 15 години и е родена в Пловдив. Все още е ученичка. Миналата година тя успя да постигне мечтата си - да стане известна и всички да говорят за нея. Дъщерята на фолклегендата Орхан Мурад буквално взриви социалните мрежи и влезе в новините с една от първите си песни - "Луцифер и Буда". Комбинацията от текст, мелодия и видео на парчето предизвикаха вълна от негативни коментари, а поведението на младата изпълнителка стана повод за критика не само към самата нея и родителите й, а върху цялото й поколение. Последваха и други хитове - "Без коментар", дует с Крум и с Ангел, а вчера излезе и последното й парче с баща й Орхан - "Открихме сезона".

- Сузи, кариерата ти тръгна с провокация. Това ли е начинът според теб у нас да станеш известен?

Реклама

- Точно това е начинът, но не само у нас, а и по света. Като наложиш името си, ако решиш, тогава можеш да започнеш да възпитаваш. Голотата, средните пръсти и "мръсните" танци на сцената са едно, истината каква съм аз в живота е друга. Родителите ми от години са в шоубизнеса и татко е изпял десетки стойностни песни. Той има и уважението на хората, и всичко. Обаче пуска ли го някоя телевизия или радио? Не. Защото, когато не си към "Пайнер" или към Саня Армутлиева, ти си в нищото. А иначе и тати знае как да прави хубави песни. 25 години вече прави такива, но когато пусна провокативната си песен "Де бре де", веднага го забелязаха и почнаха да пишат за него! Защо? Защото скандалът продава.

- Вчера с баща ти пуснахте първия си дует - "Открихме сезона", нали?

- Да, това е част от негова стара песен плюс мое рапиране. Получи се много хитово. Но през юли ще имам още изненади за всичките си фенове.

- Да не би холивудски режисьор да идва да те вземе?

- Да, точно така. Той е руснак, продуцент, живее в Лос Анджелис. Дойде и разговаря лично с майка ми в Пловдив. Иска да запиша песни на английски, той е продуцирал и румънски мои колеги, много е известен, но няма да коментирам повече.

- Имаш провокативна външност, дори нова татуировка на калашник на ръката. Имаш ли козметични интервенции по себе си?

- Не, не ми се налага да имам. Нямам силикон, хиалурон. Слава Богу, имам красиво тяло, но красотата ми често скандализира обществото. Това е истината.

- И социалните са скандализирани. Вярно ли, че са ви погнали?

Реклама

- Нееее, никой не ни е погнал. Веднъж само идваха да проверят, като имам участия, дали съм с придружител. И понеже винаги съм с майка ми на тях, всичко си беше ок.

- Как си обясняваш защо хората се възмущават, че правиш секс на 15 години и пушиш цигари?

- Не знам от кого взимам пари, за да си купувам цигари, от хората ли? Вредя ли им нещо с това, че пуша по 4-5 цигари сутрин с кафето и дори не ги допушвам. Родителите ми разрешават да пуша. А за секса, всяко момиче и момче на моята възраст, поне 80% от тези, които познавам, вече са правили секс. Нашето поколение бързо се развива, какво лошо има в това? Сигурно следващия път ще ме питат защо слагам розови гащи?

- В последния си клип си със завързани очи и с опрян пистолет във врата, защо?

- Ха-ха-ха, защото много обичам полицаите! Всъщност този клип беше сниман със сценарий и играя в него като артист. Това е роля! Аз съм професионален провокатор.

- Провокативна си, но пък имаш сериозно гадже. Родителите ти познават ли го?

- Разбира се. Съвсем скоро той ще завърши висшето си образование, само един изпит му остава, много свястно момче е. Чудя се понякога как ме търпи, защото, когато нещо не ми харесва, го показвам. Но то е от възрастта. А той е улегнал и е плътно до мен. Завърши средното си образование в моето училище и постоянно заедно ходим там. Той е любимец и на директорката, и на учителките ми.

- Родителите ти държат ли да си отличничка?

- Не, не държат и аз съм им благодарна за това. Защото в последно време и на мен ми се събра доста стрес. От мен не се изисква да съм суперинтелигентна. Аз съм човек на купона. Но дори и много умни хора са ми казвали, че ми се възхищават, защото се иска сила, за да си скандален. И в някаква степен да не ти пука. Майка ми казва така: "По-добре да печелиш от това, което обичаш, отколкото да имаш две-три висши образования, а да няма какво да ядеш". И парите в този случай са важни, защото, когато имаш, можеш да помагаш на другите. Иначе как да стане това? Много пъти съм помагала на приятели и доста от тях са ми отвръщали с лошо. Дори са ме кълнали - да катастрофирам, преди да стигна на участие. А тази приятелка дори е идвала вкъщи. Дори по скайп имах разни неприятни пожелания, от които може да ви настръхне косата!

- Но явно си силна, след като не се отказваш въпреки тях, а продължаваш да пееш?

- Да, дори съм по-мотивирана. За да снимам клип, мих коли в автомивка и сама си го платих. Да, цяло лято работих при едни момчета от моторшоу, наши приятели. Помпах гуми, миех коли, всичко, за да се снимат с мен в клипа. И си го платих, но не дадох 10 000 лева за него, а 300 лева. А някои момичета харчат само за една вечеря 300 лева и после ме обиждат. Има разлика, нали?

- Така е. Сама пишеш някои от текстовете си. Провокация към политическа фигура ще направиш ли?

- Рап с политик ли? Защо не! Между другото сега се присетих, че когато бях на 4 години, поднесох цветя на президента в Пловдив. Но политиката засега ми е чужда.

- Вярно ли е, че имаш много фалшиви профили?

- Да, над 70 са фалшивите ми профили. И искам да кажа на хората да не се хващат на тях - постват мои снимки по халат например и пишат - ще се съблека гола, ако има повече от 200 лайка. Аз не съм жадна за лайкове, аз харесването си го имам. Но е тъпо, когато хората вярват на това.

- Написа се, че не се разбираш със сестра си Александра. Вярно ли е?

- Абсурд! Кака ми не обича да е център на внимание, тя е различна от мен, но това не значи, че не се обичаме. Макар да сме от различни бащи, ние сме една кръв и винаги ще се подкрепяме. В семейството всички седим един зад друг и така ще бъде и занапред.

Реклама
Реклама
Реклама