Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6936566 www.bgdnes.bg

Кога забравихме как се ходи до тоалетна? advertorial icon

Преди около 150 години в Лондон е представен модел на тоалетна чиния, който е най-близкият предшественик на устройствата, които ползваме до днес. В България „цивилизованата” тоалетна чиния е стигнала доста по-късно, но вече е задължителен аксосеар за всяка „модерна баня”. Значи ли „цивилизовано” правилно за здравето обаче?

В този случай не, защото хората са създадени да клечат по „голяма нужда”, а не да седят. Като седят на тоалетна чиния, мускулите на таза застават на 90 градуса, което прави изхождането много по-трудно и се получават редицата заболявания: хемороиди, подут корем, проблеми с тазовото дъно, запек.

Тоалетното столче „Squatty Potty” е резултат от години съвместна работа между лекари и учени от университета Станфорд. Преминало през редица медицински проучвания, то се препоръчва горещо от гастроентеролози по цял свят, защото поставя тялото в естествената поза за изхождане от 35 градуса при седеж. Това го превърна в задължително за всяко здравословно мислещо домакинство в САЩ, Западна Европа и Австралия.

От година „Squatty Potty” е достъпно на българския пазар и все повече домакинства се убеждават в ефективността му.

Съмнявате се? Недейте! Ние гарантираме резултатите и ви обещаваме възстановяване на продажната цена, ако не сте доволни от „Squatty Potty” след 2 седмици употреба.

www.squatty-potty.bg

Реклама
Реклама
Реклама