Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6945515 www.bgdnes.bg

Никол Станкулова ще има бебе

Слиза от екрана в последния момент

Синоптичката с математически ум вече има наследник в Нова тв

Красивата и умна Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото си коремче, научи "България Днес". Само след месец-два синоптичката с математически ум ще излезе в майчинство, за да се наслади на най-великия момент от живота на всяка жена.

"Нямам право да коментирам това. Вие си правете изводите от думите ми."

Това сподели майката на Никол Станкулова – Елена, пред "България Днес", като не отрече новината за щастливото събитие в семейството си. Самата Никол не желае да коментира ситуацията.

Реклама

От няколко месеца насам упорито се твърдеше, че моделката с диплома на математик чака наследник, но доскоро това не беше вярно. Самата Никол дори опроверга твърдението. С днешна дата бременността е факт.

Според приближени до Никол новината за сватбата и бъдещото бебе на колежката й Деси Банова много развълнували Станкулова и тя решила, че времето да забременее и за нея е дошло. Противно на слуховете, Деси и Никол са близки и не е имало момент, когато двете да са скарани.

"Споделяха си, дори имаха планове едновременно да родят. И когато това се случи с Деси, колегите решиха, че на ред е Никол", разказаха от нюзрума на Нова тв.

С днешна дата красивата водеща продължава да информира зрителите за времето и по всичко личи, че е повече от щастлива. Синоптичката опитва все по-упорито да прикрива корема си и носи само голям размер дрехи. Въпреки широките туники и рокли феновете на лъчезарната брюнетка отдавна разобличиха тайната и в интернет форумите на телевизията вече залагат какъв ще е полът на бебето. В официалните профили на Никол тя публикува стари снимки, на които все още не личи заобленото й коремче. Но на една от последните то вече се вижда.

В ефир обаче тя не може да се скрие, но усмивката й я издава. Очаква се Никол да слезе от екран чак в последните месеци от бременността си, тъй като работата не я затруднявала, а и самата тя е доста стриктна.

"Леко ми е, храня се нормално, нямам сутрешните проблеми, които съпътстват някои жени в този период. Единствено ми е нервно понякога, но е обяснимо", споделила Станкулова с колежките си.

Реклама

В коридорите на телевизията близките на синоптичката вече шушукат кой ще заеме мястото й. Според колегите й Никол вече е към края на 5-ия, началото на 6-ия месец.

Бейби бумът в екипа на синоптичките на „Нова“ е повод за доста шеги в коридорите на телевизията.

След като стана ясно, че бебета очакват Деси Банова, Гери Малкоданска, а сега и Никол Станкулова, в нюзрума залагат коя ще е следващата.

"Остана и Нора Шопова да забременее и вече наистина няма да има кой да казва на хората прогнозата за времето", майтапят се в „Нова“.

Именно поради този факт дойде и мениджърското решение на шефове и редактори да сложат репортера Николай Василковски като водещ на времето.

"За него е сигурно, че няма да забременее", бъзикали го колегите.

От 18 юни Василковски се включва с алтернативен поглед в прогнозата и показва любопитни факти, които вълнуват зрителите.

Реклама
Реклама
Реклама