Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6950680 www.bgdnes.bg

Секси водеща заголва дупе

Константина Живова събира мъжките погледи със стегнати задни части

Една от най-секси водещите в родния ефир заголи дупе!

Константина Живова, която се появява на екран в телевизия "България Он Еър", събира очите на мъжете със стегнати задни части, върху които акцентира в горещите си летни снимки, видя "България Днес".

Телевизионерката има дъщеря на 9 години, но това не й пречи да тренира усилено и да демонстрира стегнато дупе като млада ученичка. Мъжките апетити към брюнетката са още по-големи, тъй като тя държи в тайна личния си живот и не се е показвала с мъж от доста време.

Реклама

Константина изиграва ролята на фаталната проститутка Дарина в сериала "Под прикритие". В него жрицата на любовта прави орална любов на яхта в морето на мафиота Иво Андонов, изигран от Захари Бахаров. Сцените са изключително еротични и предизвикателни, а след тях проститутката трябва да открадне спермата на Иво, за да го уличат в убийство.

Живова бе забъркана в любовен триъгълник с Александър Сано и жена му Нели, които тя разделила според медийни публикации. По думите й със Сано са много добри приятели и често излизат с децата, а в твърденията нямало нищо вярно.

"Човек трябва да преоткрива себе си цял живот. В моето търсене започнах да рисувам и се чувствам щастлива от това. Когато даваме любов, го правим, защото го чувстваме, но не трябва да очакваме някой да ни благодари и да ни отвърне със същите думи и действия. С годините разбрах, че не трябва да се променям", споделя в личния си блог моделката, която през 2001 г. пречели конкурса "Мис Монтана".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама