Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6953492 www.bgdnes.bg

Руси актриси менкат гаджета

Женски шпаги се кръстосват за звездата Бойко Кръстанов, мишена е и тромбонист

В жестока конкуренция не само за изяви, но и за артистични софийски мъже са се втурнали две млади актриси. Ива Янкулова и Витториа Николова кръстосват шпаги за втори път за гадже, разкриват клюкари от актьорските следи. Опасните блондинки са се пренасочили към една и съща мишена - млад музикант, когото си прехвърлят една на друга в последната година, шушукат зад гърба им.

Реклама

При първия им дуел по-младата Виттория успява да отнеме Бойко Кръстанов от Янкулова, с която той има стабилна връзка по време на апогея му в "Стъклен дом". Виттория така омайва Кръстанов, че до миналата година той се кълне да се жени за нея. Връзката им продължава над 4 години, но миналото лято е сериозно разклатена. Макар септември все още да пускат снимки заедно, след това настъпва крах, защото Виттория залита по талантливия музикант.

"Идва редовно на негови участия, а и си пускаха някакви закачки по интернет. 100% има нещо повече между тях", кълнат се от обкръжението им.

Оказва се, че Ива Янкулова от години движи с тромбониста. Прави планове за сватба до момента, в който рязко е изместена от ума му от красивата Виттория. Следва кратка раздяла и към момента не е ясно дали Ива и музикантът са заедно. Блондинката обаче е измислила пъклен план към сърцето на изгората си - издава музикален албум всеки момент, с който прави сериозна заявка на сцената. И се надява да заздрави позиции в личен план.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама