Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6953652 www.bgdnes.bg

За първи път! Заки от "Авеню" представи мъжа до него: Това е моят приятел!

Певецът неразделен с красивия младеж

"Това е моят приятел! Дали можем да намерим места за двамата за концерта на Мими Николова." С тези думи Велизар Соколов-Заки се обърна към уредника на "Сити Марк център", за да успее да влезе и да послуша джазмена Милчо Левиев и неговите приятели, които поздравиха за 50 години на сцената Мими Николова.

51-годишният юрист, специализиран в областта на интелектуалната собственост, вече повече от месец работи с момчето, с което дойде на концерта. Познатите им споделят, че двамата са неразделни.

Реклама

"Заки живее сам и често се оплаква от това. Наскоро дори обясняваше колко прах има у тях и как нямало с кого да сподели триметровата си спалня", шегуват се с бившия певец приближените до Велизар.

За него отдавна се шушука, че има бисексуална ориентация. "Заки е страшен пич. Вярно е, че доскоро споделяше, че има приятелка в САЩ. Само че май нещата с нея се разсъхнаха, а и никой не я беше виждал", категорични са близките му.

"България Днес" опита да се свърже с музиканта, но телефонът му бе изключен.

Иначе освен като жури в X Faсtor Заки се е отдал на много работа и по проекта за мюзикъл с песните си от дуета "Авеню". В него повече от 10 години певецът бе рамо до рамо с Борислав, на когото дори стана кум преди няколко години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама