Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6954043 www.bgdnes.bg

Роси с една въпросителна

Треньорът на "Левски" Делио Роси има само една въпросителна около състава за мача с "Вадуц". "Сините" гостуват в Лихтенщайн днес от 18,45 ч. в двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Италианският специалист е наясно с почти всички изпълнители, на които ще заложи. Единствената дилема пред него е на вратата. Той ще трябва да реши дали да пусне капитана Божидар Митрев или новопривлечения Мартин Полачек. Първият започваше като титуляр във всички контроли, но продължава да не е в оптимална форма. Словакът, който впечатлява с физиката си, се справи добре през второто полувреме на двубоя с "Олесандрия".

Реклама

Втората въпросителна, която стоеше пред Роси, отпадна още преди заминаването на отбора за Лихтенщайн. Паулиньо не успя да се възстанови от травмата, която го мъчеше, и остана в София. Така на единия фланг на атаката на "Левски" без конкуренция остана Жерсон Кабрал.

В групата от 20 човека за мача попаднаха няколко юноши - Петър Иванов, Деян Иванов, Станислав Иванов, Мартин Петков и Илия Димитров. Освен Паулиньо с контузии са още Филипе Нашименто и Ривалдиньо. "Сините" са и без Холмар Ейолфсон, който трябва да пристигне в София в четвъртък.

Играчите на Делио Роси заминаха в отлично настроение за Лихтенщайн. Те бяха посрещнати от сини шалчета на качване в самолета. Вътре в машината звучеше химнът на "Левски", което предизвика усмивки на лицата на футболистите. Специални пожелания получи Илия Димитров, който вчера навърши 22 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама