Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6955459 www.bgdnes.bg

Асдис Ран кръжи над Свети Влас

На море без гадже

Исландски силикон хвърчи над морето с парашут

Внимание! Исландска сексбомба кръжи над българските плажове! Популярният у нас модел Асдис Ран вее огромни силиконови гърди от парашут.

Ледената кралица, както е прозвището на секси мадамата, се е вманиачила по летенето из въздуха. От няколко дни Асдис кара лятната си ваканция по нашето Черноморие. Мацката е забелязана в курорта Свети Влас. Всеки ден тя наема моторница, която дърпа парашута й, докатоАсдис се рее в небето над плажуващите.

Реклама

Още от времето, когато бившият й съпруг - футболистът Гардар Гунлаугсон, играеше в ЦСКА, блондинката е влюбена в България. Тя не пропуска лято, без да попече сочното си тяло по нашите плажове. Исландката дори си постави импланти в гърдите при роден специалист.

"В България се работи далеч по-качествено, отколкото в Исландия. Не знам какво толкова сте се вманиачили да хвалите Западна Европа, при вас купонът е много по-голям", отсече цицораната.

Любопитно е, че исландската красавица този път е на почивка без гаджето си. Асдис се залюби с бизнесмена Йохан Томасон, който е двойник на родния актьор Владо Пенев. Сега Асдис се забавлява през деня с дъщеря си, която също е довела тук. Нощем пищната исландка вършее по заведенията в компанията на българския топмодел Диана Иванчева.

Асдис е голяма фенка на исландския национален отбор по футбол. За нейно разочарование "викингите" отпаднаха още в груповата фаза по време на световното първенство. Блондинката бе обещала да се съблече гола, ако сънародниците й пробият напред в турнира.

В момента моделката има за цел да стопи поне 15 кг от теглото си. Асдис счупи крак и ребра през миналото лято и оттогава качи доста килца. Пред "България Днес" исландката призна, че вече е преминала през трудния период.

"Възстановявах се. Беше тежка година, но вече се чувствам добре и съвсем наскоро успях да подновя отново физическите тренировки. Очаква ме здрава работа през следващите месеци, за да си върна отново физическата форма."

Реклама
Реклама
Реклама