Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6957269 www.bgdnes.bg

Най-горещата клюка гласи: Новият на Преслава напляскал Бирмата

Заплетена интрига скарва Павел и Жорко

Павел Лазаров, мъжът, от когото певицата Преслава очаква дете, наскоро е раздал серия шамари на бившето й гадже Георги Станоев - Малката Бирма.

Този слух се носи упорито в нощна София, научи "България Днес". Самите спрягани за участници в драмата не вдигаха мобилните си телефони.

Реклама

Причината за боя не е Преслава, която имаше доста дълга връзка с Бирмата. Столичните клюкари са категорични, че проблемът се зародил заради интрига, която Жорко спретнал по адрес на Павел. В сплетните са замесени имената и на други хора, което тотално извадило от равновесие мъжа до Преслава. Така се стигнало до момента, в който двамата мъже се срещнали в заведение и нервите на Павел не издържали. Бирмата отнесъл няколко удара и бил предупреден да внимава и не разнася повече клевети, твърдят пред "България Днес" свидетели на инцидента.

"Павел и Бирмата никога не са били близки приятели, но бяха добри познати. Сега вече с нормалните им отношения е свършено. Павел не обича клюки и интриги, а Жорко още е с детски акъл и говори глупости наред. Не е лошо момче, просто не се съобразява с изказванията си", разправят хора от средите. В култовите софийски дискотеки също са на мнение, че Бирмата е разредил драстично излизанията след случката.

Допреди разпрата между двамата самият Павел никога не е имал против Станоев, нито е ревнувал, че Жорко бе бивше гадже на Преслава. В момента пернишкият милионерски син е с друга певица - Алисия. Двамата живеят заедно поне от година, а изпълнителката на "Карамел" за кратко си стана доста близка дружка с майката на Бирмата - Лидка Скалата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама