Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6957333 www.bgdnes.bg

Лили Иванова В ТОПФОРМА

В малкия джоб примата слага 30-годишни! 

Лили Иванова е в топформа!

Може отдавна да е прехвърлила 70-ата си годишнина, но когато духът е млад... времето няма думата!

Най-великата ни жива певица от естрадата разтърси из основи Пловдив онази вечер. Нестабилното време накара изпълнителката на "Детелини" да се откаже от първоначалната идея за концерт на открито в Античния театър на древния град. Вместо това Лилето-Пилето трябваше да се прибере на сухо в голяма спортна зала.

Реклама

Вечната прима срази не само с глас и професионално изпълнение на шоуто, но и с перфектна визия! И този път Лили не изневери на любимия си черен цвят. Често на концертите си човек може да я види в черен панталон, но сега певицата изненада феновете с къса пола. Задължително обувките са на висок ток, така бяха и на този концерт.

Още с първата поява на Лили на сцената цялата зала скочи на крака и аплодира бурно неостаряващата звезда на естрадата. Поп, джаз, рок, любовни балади - всичко това и много още се слушаше в продължение на два часа, Лили отново показа защо е номер 1. Сред хитовете бяха "Щурче“, "За тебе бях“, "Искам те“, "Този свят е жена“, "Стъклени стени“ и много други. Музикален съпровод правиха топмузикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев и Орлин Цветанов.

Лили отправи специални благодарности към кмета на Пловдив Иван Тотев и на "единствения си приятел в парламента" Димитър Главчев, както тя се изрази.

"Лили винаги е като стихия, помита всичко около себе си, за да те остави без дъх, за да не можеш да мислиш, а да почувстваш музиката и силата на нейното въздействие. Глас, който чупи всички прегради и се насочва право към сърцето и душата ти, за да ги зареди с нежност и любов!", доволни са феновете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама