Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6994688 www.bgdnes.bg

Светлана Гущерова: Дали съм бременна? Може би!

Светлана Василева е родена на 21 декември 1987 година в Търговище.

Завършила е Природо-математическата гимназия в родния си град. През 2009 година става носителка на титлата "Мис Плейбой". Два пъти е участвала в риалити шоуто "ВИП брадър". На 12 юли тази година се омъжи за бизнесмена Християн Гущеров.

- Светле, как се чувстваш в първите дни от семейния си живот?

- Чувствам се много по-зряла и улегнала. Не съм детенцето, което преди години имаше онова по-незряло поведение. С фамилията на Хриси трябва да бъда много по-отговорна и сериозна. Не мога да си позволя скандалите от миналото. В началото бях много наплашена от семейния живот и си мислех, че ще ни е трудно на двамата. Има много примери как хората изпитват трудности и се развеждат. Имам приятели, които са имали 7-8 години връзка, женят се и след година се разделят. Станахме още по-близки, отколкото бяхме преди. Няма дори за какво да се скараме.

Реклама

- Никога ли не сте се карали?

- Не, въобще. Откакто подписахме, и двамата станахме по-сериозни и улегнали. Въпреки че на него това му е втори брак.

- Щастлива ли си от сватбата, която имаше?

- Да. Беше точно това, което исках. Роклята беше точна тази, която винаги съм си представяла. Украсата също беше мечтаната. Хриси ми подари сватбата, която винаги съм искала. Когато го заведох в агенцията, която организира сватбата, той каза: "Мен не ме питайте за нищо. Каквото каже тя, това да е". И жената призна, че й е олекнало. Той много се довери на мен и до последно не знаеше как ще изглежда тържеството. Тортата я избрахме в последния момент и само за нея знаеше каква точно ще бъде. В началото той беше скептичен към сватбените агенции, но накрая ахна от щастие и сподели, че е много красиво.

- Бременна ли си?

- Не знам откъде е тази информация.

- Имаше твои снимки от сватбата, на които се държиш за корема.

- Дори не помня, че съм се държала. Вероятно тъкмо съм си била хапнала и роклята ме е стегнала. Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не. Може би. Не искам да казвам "да" или "не".

- Знам, че много искаш да имаш деца.

- Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също иска, много обича децата. Да има дете ще е много голямо щастие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се справя много добре.

- Не те ли е страх?

- Страх ме е единствено да не напълнея много. Не съм от хората, които се ограничават - когато ми се яде нещо, си го хапвам. Може да е малко, но ям. Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план.

Реклама

- Преди време искаше да си купиш прахосмукачка, за да чистиш у дома, но Християн ти каза, че няма нужда, тъй като има жена, която се грижи за чистотата вкъщи. Продължаваш ли да настояваш ти да чистиш?

- Все още не съм си купила прахосмукачката, но сега си харесах една парна машина. Много е хубава за деца, тъй като не използва препарати.

- Хората си представят как живееш в дворец, имаш персонал и не се занимаваш с нищо. Къде идва твоята роля в чистенето?

- В собствения си дом винаги намираш нещо, което искаш да подредиш и да направиш. Преди, когато живеех в моя апартамент, отново имах жена, която чисти всяка седмица. Но след нея пак минавах. Държа много на чистотата и хигиената и винаги има за какво да се хвана.

- Какво готвиш на Християн?

- Преди седмица му направих свински пържоли. Рецептата е моя. Слагам много подправки и затова винаги се получава вкусно. Но той е готвачът вкъщи, защото на него много повече му се удава. Готвенето му е хоби.

- Как реагираш на злобните слухове, които се появяват по твой адрес?

- Спрях да чета новини. Ако някой иска да напише нещо лошо, нищо не може да го спре. Има много злобни и завистливи хора. Мислила съм да крия личния си живот, но после си казвам - защо трябва да си крия щастието заради хора, които ме мразят? Онези, които ме познават, знаят какъв човек съм. Който иска, да вярва на глупостите.

- Ще ходите ли на меден месец?

- Ние всяка седмица пътуваме. Дали ще сме в чужбина, дали в България - ние постоянно сме на път. За мен меденият месец е за хора, които не пътуват и си казват, че на точно определени дати ще бъдат някъде. За нас всяко пътуване е като меден месец.

- Къде мечтаеш да отидеш?

- Много искам да отида на Малдивите и Бора Бора, но Хриси не обича да пътува със самолет и няма как да ми се случи това нещо. Като малък много е пътувал със самолет, но след това е имал неприятен инцидент във въздуха. Паднали са дори кислородните маски и това му е създало дискомфорт. Търсим дестинации, които да са близки с кола, защото на мен ми става лошо на дълъг път. Мислихме за Сен Тропе, но е прекалено далеч за кола и няма да мога да издържа.

- Как се виждаш след 10 години?

- Две-три деца и все още щастливи с Хриси.

Реклама
Реклама
Реклама