Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7001725 www.bgdnes.bg

Деян и Радина се карат пияни

Вече не се докарвам до безпаметност, казва актьорът

Деян Донков каза край на запоите до ранни зори и безпаметни нощи! Актьорът вече не понася да стои до късно по баровете и да се налива с алкохол, а предпочита да си е вкъщи при любимата си Радина Кърджилова.

Само допреди няколко години донжуанът на българския театър винаги бе център на купона, но семейният живот го променя адски много.

Реклама

"Имам праг на пиенето. Вече съм против безпаметните пиянства и да не знаеш какви ги вършиш. Залагам на коктейли или на вина. Стане ли късно и видя ли, че хората около мен започнат да излизат от кожата си, ставам и си тръгвам", признава актьорът.

Деян е категоричен, че между него и Радина понякога е имало напрежение, породено най-вече от това, че двамата са подпийнали.

"Карали сме се, когато сме били на градус, но никога не съм я удрял, както се пише вече дълго време", разкри актьорът.

В момента Донков е на морето със сина си Христо и съпругата си Радина. Семейството няма много време за почивка, тъй като и двамата са затрупани с куп ангажименти, затова ще гледа да се възползва максимално много от кратката си ваканция.

"Ще се гмуркам. Това е голямата ми страст. Изкарал съм курсове, дори ги взех през нощта. Преди време се гмурках в Червено море. Това е най-уникалното ни преживяване", обясни артистът.

Съвсем скоро един от най-известните ни театрални критици ще започне да пише книга за Донков.

"Димитър Стойков, който написа книга за Коко Азарян, ми предложи да направи и за мен. Ще си поговорим няколко дни и се надявам да се получат нещата", добавя Донков.

Реклама
Реклама
Реклама