Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7002008 www.bgdnes.bg

Трима скачат на Динко

Единият извади нож, разказва за екшъна Ловеца на мигранти

"Нападнаха ме. Разминахме се на бензиностанцията и единият се беше подпрял. Озвери ми се - какво съм го зяпнал. Казах му, че ще правя каквото си искам и той ми скочи."

Това разкрива за комичния екшън, който преживява преди два дни Ловеца на хора, Динко Вълев. Поредният клип с участието на ямболията бързо се разпространи из социалните мрежи. На тези кадри Динко не е възседнал танк и не е в ролята си на супермен на пътя. Барнат в бяла ризка, той се опитва с финес да стопира юмруците и ритници, идващи от двама едри мъжаги, които му скачат едновременно. Динко успява да събори единия от нападателите си, но тогава и третият се включва в схватката. В крайна сметка бабаитите отстъпват и тръгват да бягат, след като коли започват да спират до колонките и непознати се притичват да спрат биячите. От клипа не става ясно какво държи в ръката си единият от нападателите.

Реклама

"Извади нож. Според мен искаха да ме ограбят, ама не им се получи", допълва Динко. Той не смяташе да пуска сигнал в полицията, но после промени мнението си. Закани се да си търси правата.

"Утре може тия неадекватни хора да нападнат някоя майка с дете. По-добре да ги издирят и да ги стреснат малко. Според мене бяха друсани", мъдро обобщава Ловеца на хора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама