Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7002114 www.bgdnes.bg

Бахаров озаптява брат си

Натиска Явор за сватба и бебе с Рая Пеева

С тежката задача да вкара в правия път брат си Явор се е заел Захари Бахаров. Звездата от "Под прикритие" следи изкъсо какви ги върши младият Бахаров. След изцепките му в предния сезон на "ВИП брадър" и няколко безпаметни купона с участието на Явор, баткото го натиска за сватба и деца. Захари одобрява напълно половинката на брат си Рая Пеева за снаха. Според него тя влияе положително на актьора от "Стъклен дом". Захаров вече няколко пъти е посъветвал брат си да не се мотае, а да се задоми час по-скоро с Рая.

Половинката на Захари Диана Алексиева също се е сдушила с младата актриса от "Скъпи наследници". В момента цялата фамилия е на море в Лозенец, а Диана и Рая са неразделни приятелки. Двете често се хвалят, че излизат заедно по женски и се разбират прекрасно. Пеева дори се включвала в отглеждането на двете деца на Бахаров-старши - Максим и Кая.

Реклама

Екранната Поля от сериала на Би Ти Ви признава, че няма нищо против да стане майка. В интервю пред своята бъдеща етърва Рая доверява, че иска по-сериозни отношения с Явор.

"Готова съм за това. Искам да се грижа за някой и той да се грижи за мен", откровена е Рая. Тя е убедена, че едно дете няма да попречи на кариерата й.

"Не ме плаши, че семейството ще ми вземе нещо. Майчинството би ми дало друга гледна точка", добавя Рая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама