Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7003053 www.bgdnes.bg

Емилия на меден месец

Фолкпевицата Емилия заминава на меден месец със съпруга си Жорж Башур, научи "България Днес".

Двамата влюбени пазят координатите на романтичната си дестинация по-строго от полигоните за тествания на извънземни на НАСА.

Реклама

"Лятото е в разгара си и все по-осезаемо у всеки от нас се настанява волята за ваканция и нови преживявания. Заслужена семейна почивка в пика на сезона ще си подари и Емилия, която за първи път от много години ще си позволи повечко време за релакс. До нейния старт певицата има още две клубни изяви, които са тази седмица", обявиха официално от "Пайнер". Снощи чалгарката имаше изява в Пловдив, а последното й излизане на сцената ще бъде утре вечер в Стара Загора.

"Работният график на Емилия вече е изпълнен с ангажименти за месец септември, когато, заредена с положителни емоции, тя отново ще радва меломаните с хубавия си глас и нежно присъствие", добавиха нейните продуценти.

За около два месеца това е второто заявено отсъствие на Емилия от професионалните й ангажименти. В края на месец май тя слезе от сцената, след като преживя тежка катастрофа на магистрала "Тракия". Тогава по чудо тя и Жорж оцеляха, но доведеният й син Феди, който шофираше, почина в болница. Емилия е категорична, че преди катастрофата те пътували нормално и спокойно, със скорост не повече от 110 км в час. Неочаквано станал аквапланинг (колата се поднесла върху водна площ) и така се стигнало до тежкия инцидент. Фолкаджийката изпадна в траур и в продължение на 40 дни нямаше никакви публични изяви.

"България Днес" научи още, че Емилия и мъжът й ще пътуват зад граница. В началото на миналия месец тя беше забелязана да посещава Главна дирекция "Гранична полиция" в столицата, за да си урежда документи. Една от версиите е, че изпълнителката си е подновила задграничния паспорт, за да може да пътува в държави, които са извън Европейски съюз. Посещението й беше точно на 40-ия ден от кончината на Феди. Затова и Емилия бързаше да приключи с ангажиментите, за да може да отпътува към гробищния парк.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама