Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7003065 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Дебора: Бременна съм!

Дебора е родена на 25 декември 1990 г. във Видин. Преди да се занимава с музика, е модел. На 18 години печели титлата "Мис Видин", по-късно става "Мис Северозападна България" и "Топ модел на FH1". Явява се на конкурса "Мис България", след което се отказва от кариерата на модел. Участва в "Биг брадър" през 2017 г.

- Дебора, здравей! Изчезна от публичното пространство. Какво се случва с теб в личен и професионален план?

Реклама


- В личен план съм много добре. Имам приятел, с когото сме заедно от близо една година - септември имаме годишнина. Любовта върви добре, не се оплаквам. В професионален план съм в застой заради лични причини, които досега не съм разкрила.


- Бременна ли си?


- Да! Влизам в третия месец. Очертава се тази година да изчезна от музикална сцена. Но бременността е най-хубавото нещо, което може да ми се случи. Отдавна искам да имам бебе и ето, че се получи. Много съм радостна! Досега го пазех в тайна, но приятели започнаха да ме питат, защото ми личи. Имам коремче, но си обработвам снимките, за да не се вижда. Затова си ми личи само на живо, но не и в социалните мрежи.


- Спазваш ли диета по време на бременността?


- Не спазвам никаква диета, хапвам си абсолютно всичко. Качих 8 килограма за три месеца - бях 57 кг, а сега съм 65 кг. Това е ужасно и сигурно ще стана 100 килограма, докато родя. Сериозно говоря! Ям абсолютно всичко, което ми се яде. Хапвам много сладко и тестени продукти. Вярвам, че когато жената е бременна, трябва да се храни с всичко, от което има нужда. А не да се ограничава откъм хляб и калории. Това е нещо хубаво - храниш не само себе си, но и живота в теб. Не се съобразявам с абсолютно нищо и никого. Още от сутринта усещам глад и понякога дори треперя, преди да хапна нещо. Понякога се храня и през нощта. Ставам в 2-3 часа след полунощ и започвам да ям вафли в леглото. Ужас, но така го усещам.


- Как протича бременността ти?


- Засега е добре - нито ми е лошо, нито ми се повръща. До момента само си пълнея.


- Бащата на детето помага ли ти в тези трудни моменти?


- Да! Когато ми се прияде нещо, той веднага отива и ми го купува. Постоянно е до мен. Той е българин, но живее в Германия от 7-8 години. Там има частен бизнес, занимава се със строителство. Но понеже вече започнах да ограничавам пътуванията със самолет, той все по-често си идва в България заради мен. Правим всичко възможно почти постоянно да сме заедно.


- В България ли ще остане да живеете?


- Искам да живеем тук. Все още не съм научила отлично немския език и ми е трудно да се оправям. С английския език се справям много добре, но в Германия малко хора го говорят. Тепърва започнах да уча немски, но искам да живея в България. Заради неговата работа ще трябва да сме и на двете места. Първите няколко месеца на бебето ще са в България. Аз съм патриотка и държа на българското. Затова се надявам повече време да сме тук. А у нас са и бабите, които ще помагат.

Реклама


- Кога планираш отново да хванеш микрофона?


- Искам възможно най-скоро след раждането да се върна на музикалната сцена. Няма да си давам голяма почивка. Ще бъда работеща майка. Не обичам да бездействам и искам, живот и здраве, отново да пея, да се забавлявам и да се върна на сцената. Едно дете не трябва да спира жена, която иска да се развива. Детето винаги ще бъде обгрижвано, но работата трябва да продължи. За мен е важно да продължа да се занимавам с музика. Все пак трябва да изкарвам пари за семейството, макар бащата да прави предостатъчно. Неприятно ми е в момента, че съм спряла с абсолютно всичко. Хората постоянно ме питат дали няма да пусна нова песен. Но с качването на килограми не мисля, че сега е подходящият момент да снимам клипове. Ще избухна, след като родя. Надявам се през това време да не ме забравят хората и да се върна силно. Ще имам стимул да ги впечатля.


- Преди година преживя стрес в "Биг брадър", а след това и побой. Сега ти се случва нещо много хубаво. Вярваш ли, че съдбата ти се реваншира?


- Да, вярвам. Случиха ми се много негативни неща миналата година - влизането ми в "Биг брадър" и ужасните моменти, които преживях, побоя след излизането ми, паникатаките, нервните сривове... Да чукна на дърво, всички тези лоши неща останаха в миналото. Тази година ми се случват само хубави неща. Трябва да има равновесие в живота. Не може да е само лошо или само хубаво. При мен се получи много добре, защото раждането на дете е най-хубавото нещо, което може да изживее една жена. Не искам да се обръщам към миналото. Гледам напред към бъдещето, където вярвам, че ще ми се случват предимно хубави неща.


- Говорите ли си за сватба?


- Все още не. Моят приятел много иска, но в момента ми е достатъчна радостта за детето. Искам да преживея първо щастието от раждането, а след това... ще видим. Говорили сме си по тази тема, но сега искам да се отдам изцяло на бременността. А и желая да бъда хубава и слаба булка. Бебето да е живо и здраво, а след това ще го мисля.


- Наскоро дари част от обувките и дрехите си на напълно непознати момичета. Кое те провокира да го направиш?


- Това са дрехи и обувки, които не ги нося или са ми малки и не ми стават. А са хубави и запазени. Реших да ги покажа във Фейсбук и да ги дам на хора, които имат нужда от тях. Над 50 чифта обувки съм подарила досега и мисля да продължа да дарявам. Следващата ми мисия е да дам балната си рокля на момиче, което да отиде на празника си с нея. Призовавам и други хора да даряват - да не си изхвърлят дрехите, а да ги дават на нуждаещи се. Ненужните за някого са богатство за други.

Реклама
Реклама
Реклама