Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7044413 www.bgdnes.bg

Векилска заголи бедър

Блести от щастие в Италия, докато бившият й е на село 

Водещата Мариана Векилска отслабва драстично, докато е на почивка в Италия!
44-годишната журналистка отпраши към Ботуша без мъж, заедно със свои приятелки, за да се отдаде на заслужена почивка преди старта на новия телевизионен сезон.
Векилска не спира да споделя щастливите моменти в социалните мрежи. От тях с просто око може да се види, че някогашната красавица започва да се връща обратно във форма и е повече от щастлива. През последните години водещата на Би Ти Ви качи значително килограми, а мнозина го отдадоха на кризата в отношенията й със съпруга й, радиоводещият Симеон Колев.
Сега без притеснение Мариана разголва бедър, облечена само с дълга риза тип туника. Красавицата отмаря в градчето Амалфи и на остров Капри, където се наслаждава на летните горещини. От фотосите става ясно, че разводът се отразява благоприятно на Векилска. Напук на завистливите езици водещата изглежда с десетилетие по-млада и не спира да се усмихва, което не е убягнало на близките й. Мнозина се запитаха дали нов мъж не е причината за щастието й. Въпреки че името й бе свързвано с няколко родни мачовци, сред които актьорът Калин Врачански, и до днес тя не иска да коментира личния си живот. Само преди няколко месеца Векилска тихомълком сложи край на 14-годишния си брак с Колев.


Докато събира усърдно тен на Ииталианската Ривиера, бившият съпруг на журналистката, радиоводещият Симеон Колев, е на село със сина им Момчил. Баща и син неуморно се трудят под жаркото слънце, за което потвърди лично водещият.
"Косих градината, плевих и сега съм в селската кръчма", сподели щастлив Симеон. Според близки до семейството отношенията на двамата се влошили, тъй като Векилска печели повече от мъжа си като едно от основните лица в телевизията. Това, че носи повече пари в семейството, натежало на съвестта на Симеон, който трудно се примирил с това. Въпреки спекулациите около връзката им двамата поддържат топли отношения и продължават да пазят в тайна личния си живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама