Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7046558 www.bgdnes.bg

Без чиста българка в тройката

Полурускиня и полутуркини са победителките

Новата Мис Плеймейт Жанета Осипова: Титлата ми не е купена

"Не съм платила за титлата. Видно е защо спечелих."

Така избухна пред "България Днес" победителката в тазгодишния конкурс "Мис Плеймейт" Жанета Осипова. Още преди триумфа на блондинката злите езици започнаха да шушукат, че блондинката е броила сериозна сума, за да се окичи с короната и да се нареди до Златка Райкова и Николета Лозанова.

"И лев не съм дала - смее се с глас победителката. - Шокирана съм, че спечелих."

Новата плеймейтка получи чек на стойност 20 000 лева, както и единствена по рода си корона. Тя й бе връчена от миналогодишната победителка Нора Недкова.

Реклама

За пръв път в историята на "Мис Плеймейт" в призовата тройка няма нито една чиста българка. Бащата на победителката е руснак, а подгласничките на Осипова - Дениз Хайрула и Несрин Исинова, са от турски произход.

"Жанета спечели заслужено. Още от началото стисках палци за нея", признава Нора, която бе част от журито.

Недкова отново бе център на внимание. Сексапилната мъжемелачка се барна със секси червена рокля и веднага прикова погледите на всички. Христо Сираков, познат като Ицо 100-те манекенки, веднага прилапа миналогодишната плеймейтка и започна сладко да й говори на ушенце. Известеният бохем сваляч сложи бутилка уиски пред Норчето, за да може разкрепостената блондинка още повече да се отпусне.

Друга бивша победителка в конкурса, Златка Димитрова, също е категорична, че Осипова заслужено триумфира в надпреварата.

"На предварителния кастинг я харесах. Тя бе моята фаворитка - сподели бургазлийката, която бе част от звездното жури.

Димитрова се появи на светското събитие, което се проведе в Слънчев бряг, с мъжа си Миро. Двамата се събраха отново, след няколко шумни скандала. Докато не бяха заедно, Златка си намери нов мъж, но старата любов ръжда не хваща, казват хората и са прави, защото Димитрова е по-влюбена от всякога в бащата на детето й. Черната Златка не се отдели и за миг от Миро. Двамата се отдадоха на дълги раздумки, гарнирани с наздравици през няколко минути. Компания им правеха няколко приятелки на бившата брадърка.

Водещи на най-секси събитието на годината бяха подгласничките от предишните конкурси - Ана-Мария Чернева, която скоро стана Мис Силикон 2018, и завършилата логопедия в Софийски университет Зори. Техен вечер помощник бе Любен Дилов-син, който закачливо призна, че най-сетне се е обградил от нещата, от които най-много се нуждае – силикон и логопед. Журналистът е променил външния си вид и вече не боядисва брадата си в синьо, а цветът й е естествен.

Реклама
Реклама
Реклама