Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7053554 www.bgdnes.bg

Геро и Малинко станаха даскали

300 души искат да учат при новоизпечените учители

Малин Кръстев и Герасим Георгиев - Геро станаха учители. И то не в сериал или на сцената, а в истински частен театрален колеж.

След като се разбра, че двамата ще водят клас, над 300 момичета и момчета са подали заявления, че искат да бъдат обучавани при двамата актьори. Записванията за "Актьорство за драматичен театър" са до 13 септември и до тази дата със сигурност ще се включат поне още 50 човека, твърдят от колежа.

Реклама

"Не сме очаквали подобно нещо", със смях споделят от администрацията на учебното заведение.

Междувременно, докато чакат новите учебни занятия, Малинко и Геро се готвят за турне в САЩ. Двамата заедно с Мариела Топалова ще играят спектакъла "Свалячи" от 21 септември до 2 октомври зад океана.

Други две майки останаха доволни от вече миналите актьорски изпити на децата си. Певицата Тони Димитрова е горда с дъщеря си Магдалена, която бе приета в "Актьорство за драматичен театър" в НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Касиел Ноа Ашер също поздрави сина си Зуи Ицхак Хашмонай, който става "пето поколение актьор" в рода й.

"За съжаление, аз не кандидатствах, макар много да исках това да се случи. Но откакто станах татко, приоритетите ми са други", сподели Валентин Калоянчев, внукът на Георги Калоянчев, който и без тапия се справя блестящо на сцената на дупнишкия театър "Невена Коканова", под ръководството на Славчо Пеев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама