Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7054080 www.bgdnes.bg

Кирил Десподов: В ЦСКА сме семейство

Талантът на ЦСКА-София Кирил Десподов увери, че обстановката при "червените" е отлична, въпреки че тимът изостава на 3 точки от "Левски". Нападателят е уверен, че отборът има сили да се пребори за шампионската титла през този сезон.

"По-скромно е по-добре. Колкото по-малко се пише за теб, толкова е по-добре. Не мисля, че някой завижда на ЦСКА. Играем заедно, едно семейство сме", заяви Десподов.

Реклама

"За мен не е важно да стана голмайстор, а с голове и асистенции да помогна на отбора да спечели трофей. Аз съм крило, а не централен нападател. Има кой да вкарва, аз ще му помагам и подавам, колкото мога, обеща Десподов, който тази есен ще навърши 22 години. Тази събота от 20,00 часа ЦСКА-София приема "Черно море" на своя стадион "Българска армия" в мач от Първа лига.

"Всички знаем, че ни очаква тежък мач срещу "Черно море". Те са добър отбор, но ние имаме план как да ги победим", добави Десподов, който игра титуляр за националния отбор на България в мачовете със Словения и Норвегия. Той благодари на селекционера Петър Хубчев за гласуваното доверие.

Междувременно стана ясно, че головата машина на ЦСКА Мауридеш е следен от "Трабзонспор". Турският клуб ще излезе с конкретна оферта за привличането на нападателя през зимата. По-големият брат на играча - Майкон, също играе в Турция, за тима на "Галатасарай".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама