Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7054453 www.bgdnes.bg

Моуриньо скаран и с Рашфорд

Жозе Моуриньо се изпокара и с Маркъс Рашфорд. Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" е в обтегнати отношения с английския национал и по всяка вероятност 20-годишният талант ще напусне "Олд Трафорд" през лятото. Разкритията са на английската легендата Фил Томпсън. "Маркъс е много талантлив - започна бившият играч на "Ливърпул". - Мениджърът му няма доверие. Моуриньо не вярва, че той може да поддържа постояннно ниво. Дали ще пасне в настоящия състав на "Манчестър Юнайтед"? Не вярвам. Рашфорд е много млад и сигурно се нуждае от повече време, но не мисля, че през този сезон ще направи нещо голямо. През лятото той ще трябва да вземе решение дали да напусне. Маркъс трябва да играе редовно."

Рашфорд е поредният играч на "Юнайтед", който явно не се разбира добре с Моуриньо. Талантът често остава резерва, което е доказателство за недоверието на Жозе към него. Специалния отдавна е в конфликт и с Пол Погба, за когото се твърди, че иска да се върне в "Ювентус". Все пак Моуриньо получи и подкрепа на фона на постоянните критики към него. Тя дойде от Клод Макелеле, който игра в "Челси" под ръководството на португалеца.

"В "Челси" той разполагаше с хора като мен, Джон Тери и Франк Лампард - каза Макелеле. - Сега е различно. Това поколение не е същото. Всеки човек е различен и на него му липсват това предишно поколение играчи. Въпреки това той продължава да се труди усилено."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама