Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7054971 www.bgdnes.bg

Ина Михайлова, едрогърдата дама от снимката с духовника: Не съм правила секс с отец Иван

Чувствам го като втори баща, след скандала не смея да изляза от нас 

"Не съм правила секс с отец Иван!"

Това категорично заяви пред "България Днес" 25-годишната Ина Михайлова, която стана популярна, след като се появи снимка, на която е захапала пържола заедно с отчето.

Момичето е от монтанското село Якимово, където се намира един от двата приюта на духовника. Именно там я намираме минути преди да започне работа в собствения си хранителен магазин.

Реклама

"Откакто се разпространиха тези снимки в мрежата, нямам един спокоен ден. Идвам с кръвно на работа, не мога да работя нормално. Не мога да спя, чувствам се виновна, защото качих снимките. Не съм искала да навредя на отец Иван. Под напрежение съм постоянно, не спирам да плача", с тъга сподели момичето.

Едрогърдата красавица е категорична, че никога не е имала сексуални отношения с духовника. Напротив - тя го чувства като един от най-близките й хора.

"Отец Иван ми е като втори баща. Винаги е помагал както на мен, така и на всички от селото", казва Ина.

Отец Иван бил близък с бащата на Ина допреди няколко години, когато внезапно таткото на магазинерката си отива от този свят на 48-годишна възраст. Именно оттогава отчето е опора на девойката и я напътства в най-трудните й моменти.

Реклама

Красавицата го търси веднага след като снимките провокират такъв огромен интерес в медийното пространство.

"Извиних му се, ако съм направила нещо лошо, не е било умишлено. Не подозирах, че може да има такъв отзвук. Като се замислите, наистина няма нищо лошо в тази снимка, не знам защо така се прие. Чувствам се страшно виновна", каза Ина.

Фотосите, разбунили духовете, са направени преди повече от 4-5 г. на рожден ден. Според момичето всички приютени от отец Иван се чувстват като едно голямо семейство. "На всеки голям празник се събираме. Там бяха дори негови роднини. Тогава една негова приятелка Деси реши да ни снима, докато хапвахме. На шега аз се приближих към агнешкото месо просто заради снимката. Абсолютно нищо не е се случило повече", връща лентата лъчезарната девойка.

Потърпевшата коментира, че всички местни от селото знаят, че става дума само за фотография и между нея и отчето не е имало никакви задни мисли.

Ден след като фотосът залива интернет пространството, Ина не може да се разходи нормално из съседните градове.

"Отивам в Монтана, в Лом, гледам ме, ръчкат се, подсмихват се. За мен не е нормално това. Заляха ми фейсбука, пишат ми постоянно непознати. Не мога да изляза от нас, те ме сринаха", оплака се жената.

Според Ина милосърдният духовник не заслужава такова отношение и подигравки. "Той помага на цялото село. С какво го е заслужил това? Има хора, които не го харесват, поизмениха малко нещата и се възползват от подобни скалъпени скандали", разкри още момичето.

Въпреки трудния момент и постоянния натиск през последната седмица красавицата продължава да развива семейния бизнес. Заедно с майка си Ирена държат магазин за хранителна стоки в китното монтанско селце. Заради постоянния интерес към себе си Ина дори моли майка й да й помага в магазина. В трудните моменти освен отец Иван до нея са сестра й, както и 5-годишната й дъщеря.

Отец Иван:

Тя е мое дете

"Всички в селото са мои деца и Ина също. Ние се познаваме отдавна, покрай баща й, Бог да го прости. Той се занимаваше с обработка на земя, след като почина, си помагаме взаимно", сподели пред "България Днес" отец Иван.

През годините Ина е помагала на отчето неколкократно. Заемала му е пари, за да може да напазарува храна за хората от приюта.

Духовникът сподели, че не съжалява за снимката и че не търси вина в девойката.

30 семейства под

опеката на духовника

Над 30 семейства са под опеката на отец Иван в село Якимово. Приютът се намира в центъра на селцето и всеки местен е готов да упъти нуждаещите се до него.

Посреща ни домакинката Галя, както и няколко от живеещите в него.

"Дядо ни е спасил, без него сме заникъде. Благодарна съм му за всичко, може да не го харесват, но той ни е наш спасител", коментира една от жените. И добавя: "Закриля ни и в добро, и в лошо".

Домакинката Галя е жената, която помага на приютените и закриляните от отчето, докато него го няма.

"В приюта живеят няколко семейства, други са обособени в отделни къщи и там си живеят. Гледаме да ги поддържаме, санираме ги една по една", коментира жената. Тя споделя, че през годините духовникът е хулен и нападан постоянно и вече не обръща внимание. Докато разговаряме с Галя, няколко човека от малцинствата приготвят храна и я дават на местните. Момче с каруца разнася храната по домовете, в които живеят приютени от отчето.

Реклама
Реклама
Реклама